Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам
Здравейте, наскоро се запознах с едно момче и още в момента, в който го видях, имах някакво странно усещане, че той е човекът за мен.

От този ден не спирам да мисля за него и да го сънувам, най-често се прегръщаме, галим и неща от сорта.Последният ми сън с него беше, че бяхме в някаква стая с уреди за мъчения, където беше пълно с мъртви хора - обезглавени, разскъсани, всякакви...

И той ми каза, че било мой ред да ме убие, но не може да го стори и после ме прегръща и започва да плаче, след което ме целуна.

Искам да узнам дали имам бъдеще с него, или тези сънища са провокирани от силното ми желание да се обвържем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
super_girl
super_girl
13.10.2012 21:24
не пиши на Лилиту, защото това съм аз - смених профила, послучай новата учебна година (истината е че забравих паролата):)
0
0
Лилиту
Лилиту
21.05.2012 13:37
наистина това е много интересно, но щом си го сънувала в стая за мъчения, значи че и двамата ще сте изправени пред много изпитания, които трябва да преодолеете заедно.по-скоро не показвай никакви любовни знаци към него, защото ще се усети, че го харесваш.
за да разбереш, дали те харесва, поддай го на изпит - накарай го да ревнува с по-силно и по-добро момче от него, което естествено те харесва или е твой много близък приятел. ако той те пита, настрани от фалшивото гадже, кой е той, му кажи е е твоето гадже.ако започне да се ядосва - значи ревнува.
много внимателно гледай какви знаци ти прави и ако има нещо - пиши ми!
всичко ще потръгне и ти ще разбереш истината!
0
0