Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Влюбена съм в най-добрия приятел на гаджето ми

Влюбена съм в най-добрия приятел на гаджето ми

Влюбена съм в най-добрия приятел на гаджето ми
Здравейте ,
от 1 година доста често сънувам най - добрия приятел на гаджето ми. В сънищата ми винаги аз и той показваме чувства и симпатии един към друг. Всеки един сън , който присъства той или се държим за ръка, или се разбираме да бъдем заедно, или искаме да се крием от приятеля ми, или се целуваме или интимничим.

Последният сън в който беше той беше снощи. Сънувах, че лежим на леглото двамата и си обясняваме как се привличаме , как се харесваме и , че искаме да пробваме да сме заедно. Държим се за ръка , в този момент приятеля ми идва , обаче нищо не вижда. Когато се обърне за момент приятеля ми ние пак се хващаме за ръка и се поглеждаме. След това с бившата ми най-добра приятелка се срещнахме и аз и казах: " Трябва да ти кажа нещо много важно" и тя: "Казвай , казвай" , "Харесвам най-добрия приятел на гаджето ми" и тя ми каза : "Недей да правиш нещо с него, недей да показваш чувства, защото ако не се получи между Вас ти ще останеш посредата между двамата и ще те обвиняват. "

Немога да си обяснява всичките тези сънища с него. Всичкото това привличане. Тези чувства , симпатии. Може би в действителност не би се случило такова нещо. Показва , че сме напълно различни характери. . Незнам , незнам наистина немога да си обясня това. Тези сънища.
Да, немога да отрека , че не ми е симпатичен , обаче не бих направила нищо с най-добрия приятел на гаджето ми. Няма да мога да си простя за цял живот. Но нали знаете каквато ти е съдбата , никой неможе да я промени.

Просто след всеки сън , когато се събудя се питам "Защоо? Защо постоянно него , защо той присъства в сънищата ми толкова често? " Това са въпросите след всеки сън , от който се събудя. Дали има някакъв подтекст всички тези сънища , незнам немога да разбера усмислям си го , но немога да го разбера.

Моля Ви , помогнете ми с малко разсъждения!
Благодаря за отделеното внимание!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
DiD0
DiD0
16.08.2014 07:39
"Но нали знаете каквато ти е съдбата , никой неможе да я промени."

Ти сериозно ли?
Съдбата всеки сам си я гради! Много е лесно да се каже "Така ми било писано", но е много трудно да застанеш зад решенията си и да понесеш последствията!
5
0
stempz
stempz
09.07.2014 21:49
няма защо :),пак заповядай терзийска!
2
0
stempz
stempz
03.07.2014 17:54
този проблем се среща при много двойки.факта че постоянно го сънуваш,значи че на подсъзнателно ниво,този човек те привлича,както сексуално така и емоционално.изневерите с гаджета на приятели са може би наи-често срещаните,това се поражда от някаква липса на дадената връзка,неразбиране, непълноценен сексуален живот,еднообразие,свикналост,примиреност,общо взето неразвиване на връзката или достигането на неината връхна точка.ако обичаш приятела си и имаш достатъчно морал,няма да приемаш никакви действия и предаваш някакви сигнали,но знай едно не е нормално да го сънуваш толкова пъти,не е нормално да мислиш за това момче,за това си помисли каде точно с твоя човек или ти като личност бъркаш в твоята връзка.
15
0
Емили
Емили
07.07.2014 10:03
Благодаря , много ми помогна.Явно многото проблеми ,които имахме напоследък.Общо взето от всичко може да се повлияе.
Ще гледаме за напред !

Благодаря , отново!
1
0