Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Кучето - най-добрия приятел на човека

Кучето - най-добрия приятел на човека

Кучето - най-добрия приятел на човека
Преди хиляди години котката е била най-добрия приятел на човека. Особено в Египет тя е била почетен член,но това после се изменило, защото според някои легенди тя искала да завладее Египет.

И така се появило кучето. Обявили го като най-добър приятел, защото то било предано и изпълнявало всичките заповеди. И до днес казват, че кучето е най-добрия приятел на човека. Те всички са добри само ние ги променяме, особено всички казват, че питбулът е зъл. Но не е, само хората го правят такъв.

Йоркширският териер е известен със своята красива козина.От нея могат да се правят най-различни прически. Кокер-шпаньолът е известен със своите красиви къдрави уши, а каракачанската овчарка с неговите лапи.Защото на една лапа има не 5, а цели 6 нокътя.

Идеята ми е, че и кучетата си имат отлечителни белези като хората. Не трябва да се отнасяме зле с тях и да ги третираме като диви животни, защото и те са живи същества. :wink:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Magdalena
Magdalena
19.09.2011 18:41
Аз съм фенка на котките.
0
0
Георги
Георги
25.08.2011 12:06
Защото ние самите хората понякога се отнасяме едни с други по животински начин.
0
0
limonka2
limonka2
26.06.2011 10:59
Напълно съм съгласна за кучетата, но не и за котките и те са какво кучетата ? В къщи имам котка, коята постоянно мисли за мен и ме обича както и аз нея.
0
0