Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Викахме дух и той се появи

Викахме дух и той се появи

Викахме дух и той се появи
Искам да ви разкажа тази история. Бях забравила за нея, но от споделените тук истории за духове се присетих.
Първо да кажа, че никога не съм вярвала в духове и такива подобни, но след няколко случки започнаха да си променям мнението. Винаги търся логика в нещата, но в тази история няма нито логика, нито обяснение. . . .
И така.

Бях малка, може би на 13-14, не си спомням добре. С една приятелка бяхме вкъщи сами и решихме, че ни е доста скучно. Та се сетихме за тези всеизвестни духчета. Само че не си спомням духчето, което викахме как се казваше. За целта ни бяха необходими гумичка за триене на молив и малко огледало. Направихме всичко както трябваше. В банята сложихме огледалото върху гумичката (или май беше обратното - гумичката върху огледалото, не си спомням), викашюхме три пъти на духа да дойде, изгасихме в банята, затворихме се в моята стая и чакахме тихичко 3-4 минути.

Бяхме много весели и разлигавени, защото не вярвахме, че нещо ще се случи и само се подсмивахме. След като минаха тези минути, чухме някакъв шум. Но нали който не вярва може да каже, че е от комшиите и т. н. Отидохме в банята със страх и какво да видим.

Понеже в наличност имах от тези детски огледала, като кутийки, като го отвориш от едната страна има огледалце, а от другата гребенче. Огледалцето беше счупено около гумичката. Една непрекъсната и не много правилна линия очертаваше формата на гумата. И най-интересно беше, понеже огледалцето нали е залепено, линията беше не на повърхността на огледалото, а от долната му страна, която всъщност е залепена към пластмасовата част.

Като го пипаш отгоре се и напълно гладко и здраво. А някак си е напукано отдолу. Адски странно, доста се изплашихме. Надявам се да сте ме разбрали, защото ми беше трудно да го обясня. И така, никога повече не сме се занимавали с такива неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Discoveery_Channel
Discoveery_Channel
03.02.2014 13:24
ВИКАТЕ ДУХОВЕ,после си имате проблеми и се оплаквате,незнам защо го правите...
7
0
Мария
Мария
03.02.2014 18:09
Аз нямам никакви проблеми в това отношение :)
1
0
Ана
Ана
28.01.2014 06:52
И...този дух до ден днешен е в тази баня :( Защото с детския си разсъдък не сте го отпратили обратно.Сега след време не ти ли се струва,че не си сама ?Не ти ли се случват необясними неща?
6
0
~
~
24.01.2014 21:17
Лол....интересно :D най-вероятно духът се е изплашил като се е видял xD
15
1
Мария
Мария
28.01.2014 05:12
То вярно, че има хора, които си измислят, но тази история си е съвсем истинска. Така че по-добре си пести тъпите коментари :)
4
1
и са кво
и са кво
26.01.2014 20:31
най вероятно се е видял нали леле много си забавен/забавна хд :)
3
3