Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Стоях в някаква мизерна стая с два дюшека

Стоях в някаква мизерна стая с два дюшека

Стоях в някаква мизерна стая с два дюшека
Здравейте, Специално за този сън ми направи впечатление, че беше реално и си спомнях почти всичко и беше много реално. Предполагам са няколко съня, но естествено нещо може да ми убягва.

Първо, стоях в някаква мизерна стая с два дюшека, който май беше лудница с някакъв слаб човек и си приказвах с него, след това не си спомням всичко. След това бях пред някакъв строеж и трябваше да се кача отгоре стоежа, и обикалях там, но не се качих. Сега най-подробната част. Отивам да разглеждам някакъв ресторант, за да кандидатствам за работа там. И ме разхождаха из кухнята и залите, който съм сигурна, че съм ги сънувала и преди, понеже не си спомням, да съм била на такова място.

Имаше някакви маси вън, който бяха наводнени и едно момиче там търкаше масите, докато те бяха почти под вода, След това отводниха въпросния ресторант и за се разхождах пак след това там и вече по неясни обстоятелства кучето ми беше с мен и до вече отводнената част на ресторанта имаше някакви хълмове или поляни. Аз започнах да обикалям поляните с кучето и там едно друго куче започна да ме гони, не ме ухапа и се събудих. И цялата тази дивотия в дрямка най-много час два.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати