Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»В съня ми сме заедно

В съня ми сме заедно

В съня ми сме заедно
Здравейте на всички През последната седмица имах два много силни съня и ще се радвам ако някой може да ми каже дали означават нещо и какво? Намирам се в много труден период и може би просто търся надежда, че нещата ще се оправят за мен?

Първият сън е свързан с човека който обичам. Той е всичко за мен. На практика не показва да се интересува.
Но аз по някакъв начин се чувствам свързана с него. Трудно е да се обясни.

В съня ми сме заедно. Вечер е. На сватбата на наши приятели. Крием се от тях и се прегръщаме целуваме абе. . . романтика. . .
Сватбата не се е състояла все още. Ще бъде след седмица.

Вторият сън: На брега на море съм. Виждам малко момиченце. Започваме да си играем. Морето е спокойно. Страхотен пейзаж. Вземам ръчичката му и гледам на ръка / по принцип знам основите/ Виждам че линиите са за успех и любов.

В същото време се приближава майката на детето и прекъсва това и казва, че трябва да си тръгват. И си тръгват.

Напоследък получавам доста дежавюта също? Това положително ли е или не?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
27.06.2014 00:54
Здравей!Първият сън-сватба да сънуваш е на разходи,било финансови,било емоционални,промяна,която ще отнеме време,нерви и пари.Целувка-вест,прегръщаш,прегръщат те-нужда от защита от някой или нещо,седмица да тисе присъни-предстоят ти седем неща да преминеш.Вторият сън-символ на живота/живота се е зародил в океана/ е морето,споконо море-спокойно ще мине годината ти,морето също означава пътешествие.Дете-дертове,притеснения,тревоги.Жена-думи,клюка,която ще ти донесе трвоги.За човека,който те привлича по странен начин,може да е сродна душа,но не е задължително да споделя чувствата ти,всъщност сродните души се откриват често,но малко от тях остават заедно.
0
0