Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Държат се зле, защото не съм като тях

Държат се зле, защото не съм като тях

Държат се зле, защото не съм като тях
Здравейте! Това е може би една от последните ми истории. Не искам пародии, обиди и т. н. Искам разбиране, защото знам, че не съм единствената с тези проблеми! Ами от къде да започна.

В училище всички ми се подиграват. Наричат ме с какви ли не имена, повечето от тях, не искам да ги казвам, тъй като са цинизми. Ами да-виждам духове, една от най-добрите ми приятелки е дух. Другите ми най-добри приятелки са 6 на брои. Всички други ме мразят, защото не ходя с къси панталони, джинси или рокли със гол гръб, нито използвам козметика в училище. Всички други момичета го правят, но мен не ме интересуват най-новите дрехи и козметики на ейвън, аз си нося дрехи, който са нормални за възрастта ми.

Тениска и клин. Не си и помислям как отивам на училище гримирана с боядисана коса (тип омбре) и рокля с гол гръб. Както ходят моите съученички. Това според мен е много глупаво и безсмислено. На дванадесет години да ходиш на училище все едно си облечен/а за дискотека! Писна ми да ме обиждат, чувствам се безполезна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 11
54
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
29.05.2014 11:51
Просто не им обръщай внимание да не ти пука не ти зависи живота от тях обаче едно нещо не ми хареса в историята пак глупостите че виждаш духове и че имаш приятелка дух това е невъзможно ще кажа и на другите които мислят че говорят с духове това което става тези паранормални явления които се случват това са природни явления не можеш да говориш с дух защото той е нещо като записан филм от миналото стари моменти се повтарят(главно заради скалите в земята зависи какви са или ако са се случили гадни неща)така че не може да комуникираш с нещо което е полуреално(това дето го дават тия групи дето записват гласове не знам си кво тва са пълни глупости)така че можеше да не пишеш тези неща за духовете
1
0
Тити
Тити
29.05.2014 15:33
Тия духове бяха приятели на едно плюшено мече.Всъщност понякога плюшените ми играчки с ами най-добрите приятели!
5
2