За вас, животни

За вас, животни
Здравейте, дечица с комплекси.
Нека Ви кажа, че това, което демонстрирате е чиста детска злоба на малки, недоразвити момиченца (може и да има момченца, вече не мога да ви запомня бройката и половете).
Ако си мислите, че сте невероятно оригинални, не сте. Какво?

Започнахте да ме наричате погрозняла, заради това, че пиша "пародиЙ" (наблягам на Й-то, защото наистина си е смешна работа ). Знаете ли, че ако съкратите времето си до около час пред компютъра/лаптопа и седнете да прочетете няколко страници от учебника по Български език, няма да се излагате по този начин? Вече знаете. Вие за пунктуация да сте чували? Добре, малки сте, но това не извинява всяка грешка.

А сега за историите, които АЗ пиша-пародии, имащи за цел да ви иронизират. Това е. Нямам шизофрения, нито развинтено въображение (това е вашата част, не ви се меся), а просто искам да видите колко смешно звучите. И, дечица мили, кога ще измислите нова история? Вече ми домъчня за вас!

А накрая ще ви кажа - ако имате това самочувствие, което показвате тук и на живо, значи сте едни много заслепени деца. Ако някой ден се видим на живо, случайно или не, съм сигурна, че ще сте кротки като питомни животинки
Дано сте разбрали, че не съм ви на нивото и това, което четете сега е само, за да разберете, че вашите детски истории не ми носят нищо друго, различно от удоволствие.
Казвам това, защото ви желая доброто.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
ДФ
ДФ
26.05.2014 23:41
Много съжалявам,че сайта е станал свърталище на деца и тийнове.Явно се чувстват недооценени,без внимание и любов,които по погрешка търсят тук.Опитват се да си приписват някакви паранормални способности,за да ги забележат и харесат.Но,дечица,вие и така сте си ценни-няма нужда да влизате в измислени роли и да се правите на нещо,което не сте.Вашата ценност е в душите ви,а не в талантите,ума или способностите.Дори и най-незабележимите от вас,са също толкова важни,колкото другите.Затова не спамете по сайта с поеми,разкази и истории.Нека всеки намери информация тук,да научи нещо,да помогне,вместо да се плюете,спорите,заяждате.Знам,че ви липсва трибуна,искате да ви разберат,но не това е начина.Рискувате само да ядосате другите,а те лесно ще ви наранят с думи и кръга са затваря.
7
0
Рамбо
Рамбо
27.05.2014 10:29
Таса е но защо трябва да се филмират навсякъде хората се филмират прават драми и интриги не мога да разбера в този свят нещата не могат ли да минат нормално
Щом търсят внимание тук значи трябва да разберат че тук не е място за внимание а място за дебатиране и изразяване на мнение(истинско и сериозно мнение не "край урочасан си бегай на далеч в мексико"тези коментари могат да впечатлят само некой от средновековието)ако искат внимание трябва да го търсят навън в истинския свят а не тук в изкуствения и най добрия начин да им го покажем(и не само на тях и на други като тях)да не коментираме техните истории въобще и тогава ще се откажат но ако са филмирани значи ще търсат внимание и по другите истории тва означава да ги игнорираме
2
0
Зетабета
Зетабета
26.05.2014 20:30
Здравей," въшка"! По повод заглавието-колко жлъчно и безвкусно!Проявата на лош вкус е типична за хора ,на които им липсват първите седем години на възпитание....
1
5
Кучи син/Кучка
Кучи син/Кучка
30.05.2014 18:58
Ей тъпанар, човекът го е написал зарадитъпите им животинки прякори..Плюс това, не ми говори за лош вкус, след като самият/самата ти пишеш такива безлични КЛИШЕТА и си толкова бездарно НЕоригинален!!!!!
2
2
Тити
Тити
28.05.2014 18:47
Благодаря,Зетабета!Най-накрая някой който разбира ние какво мислим!
2
3
Тити
Тити
28.05.2014 18:46
Никого не сме водили ,те сами се появиха!
1
3
Рамбо
Рамбо
27.05.2014 10:14
3ета6ета този коментар е просто уникално безсмислен и какво общо има заглавието със възпитанието:D
4
0
Няква дива гад (демек кит
Когато я пусках беше "За вас, животинки" , не знам защо така се е качило. И мога да Ви уверя, че нито ми липсва възпитание, нито ми липсва вкус.
А явно Вие сте пропуснала моя "дебют". След като любимите на всички Леопардче и Катеричка си доведоха приятелчета от зоопарка (Охлювче, Китче, Котенце, Тигърче и т.н.), аз реших да им покажа как звучат и колко глупаво звучат техните истории. Ето защо написах първата пародия, след нея и втората, и третата, след тях- четвъртата, а след известно отсъствие, видях, че са писали пародия на пародията. Писали са обиди за мен, което доведе до този ми нелюбезен отговор. А въпреки, че получават груби (и верни) коментари, тези двенките (+компанията) не спряха с измишльотините. И ако аз трябва да се вкарвам в свади с малки деца без работа, само и само да им покажа, че са тъпи (да, точно тази дума), нека е така. Ако се наложи ще го правя и през истинския си, личен профил, но тези деца са нетърпими.
Когато млъкнат те, тогава аз и моите "лош вкус" и липсващите ми седем години, по ваши думи, ще се спотаим някъде и ще си мълчим, до следващия пък, когато се наложи да се обадим.
2
0
само казвам
само казвам
26.05.2014 21:41
Нали знаеш, че заглавието го променя редактора както си поиска?
1
0
Рамбо
Рамбо
26.05.2014 16:39
А и те не мислим че излизат от тех по цел ден са пред компютъра(може да кажете същото за мен но аз съм през телефон и съм нон стоп в нета тва не означава че не излизам напротив просто постоянно телефона е включен където и да отида) и се чудат как да се филмират пишат истории после чакат некой да коментира и да правят драма с него и понеже още някои хора също искат да се намешат в тази драма веднага си врът носовете и така става една манджа една пача тук освен тия и много други пишат измислици очаквайки хората тук да се вържат пишат всевъзможни глупости и на всичкото от горе"какво мислите помогнете":D даже се появяват некви дето се прават на богоизбрани и разбирачи и казват на тия дето лъжат нещо от сорта"обиколи целата къща със сол полей си леглото с нафта запали го изсери се на пода отвънка на цимента"или "ооо да ти си урочасан са ще умреш ще дойде камикадзе или карлсон който живее под москвича""ти си медиум понеже знаеш кога ще сереш и кога ще ядеш"
Също на места се пускат истории които дори не отговарят на исторически и всякакви факти пълни глупости
9
1
сдсдс
сдсдс
26.05.2014 12:36
Обичам те, кажи коя си! Фенка съм ти!
12
0
пупи
пупи
26.05.2014 09:38
дааааааааааа само така браво
5
6
Рамбо
Рамбо
26.05.2014 09:13
Правилно но те май всъщност не разбраха че не може да има пародия на пародия
7
0