Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонимен"Падащи" сънища
Нямала съм такъв проблем. Първо ще ти кажа какво мисля аз за съня ти... Мисля си, че съня ти казва, че ти се трудиш много и си достатъчно трудолюбива и смела, за да изкачиш и най-високите върхове, но съня ти явно казва, че въпреки целият ти положен труд има опасност да паднеш от върха всеки момент и трябва да се концентрираш сериозно над върха /предполагам проблемите ти/. Момичето, не съм сигурна. Предполагам, че значи, че приятелите ти те подкрепят, но ти не им се доверяваш /защото нали все пак си скочила без да я послушаш/ Ако моето тълкуване на съня ти не те радва...Мисля, че преди седмица две някъде из сайта ми се мярна такава публикация, точно за падащите сънища. Ако искаш порови се малко и може да намериш това, което ти трябва.
АнонименБебетата виждат ангели
Предполагам...Никога не съм се замисляла за това! Със сигурност бебето е видяло нещо, аз до колкото бях чувала виждат духове...Сигурно виждат и ангели...Да те със сигурност имат някакви способности както казват и в другия коментар, но може би...Може в твоя случай да не е било ангел, просто...Ох няма да се обяснявам допълнително, че ще стане много дълго. Съгласна съм, че виждат някакви неща.
АнонименЗа вещиците и другите зли същества
Да...вярно е, но все пак аз не мисля, че съществуват. По онова време, хората не са били засипвани със информация като нас, за това са били склонни да вярват на какво ли не! Мене ако питаш, митовете относно вещици и вампири са доста богато украсени при новите сериали...Първоначалните съвсем не са били това, което са. Пък и църквата е контролирала почти всички, дори е била по висша от краля...Ако църквата реши, че не ходиш достатъчно на църква и тем подобни, за тях си вещица или вещер, може би и вампир, демон и т.н. :evil: Въобще църквата е играела голяма роляя в тези неща. Очите на страха са големи, затова с годините хората са добавяли, още и още.../черни котки, вълшебни книги, зъби, рога.../ Доста психично болни или хора с други проблеми, са били обвинявани във вещерство, заради по-различното им поведение, но всъщност те просто са имали здравословни проблеми. Въпреки, че не вярвам, че съществуват, историите за магия и вампири ме привличат изключително много...нямам представа защо! :blush:
АнонименПреди две години сънувах как пра-баба ми умира
АБСОЛЮТНО ама АБСОЛЮТНО същото ми се случи на мене точно преди две години /както на тебе/ сънувах кака баба ми умира. И наистина след два дни почина. Но тя беше щастлива и жива и ми пожелаваше съболезнования за смъртта си...Съня беше малко по- различен. Но спокойно няма да получиш никакви паранормални способности, баба ти е искала да се свърже с теб... Съжалявам за смъртта и...А относно това с главите напоследък гледах един такъв филм...може да си го гледала и подсъзнанието ти да се е вдъхновило ;дд Спокс!
АнонименСънища с починалите ми близки
Здравей не съм имала много такива сънища, но за щастие нямам много починали близки. Не ми се смей, но според мен близките ти искат да се свържат с теб. Ако са умрели по странен начин от болест или може би духовете им имат недовършена работа на земята...Отново не се смей, ти искаше съвет аз ти го дадох! Според мен нямаш какво да сториш освен да се опиташ да се припомниш всичко с най-големи подробности и да се помъчиш да свържеш информацията, която получаваш от баба си в съня!