Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДа си намерим сродна душа
положителни: 1. не съм кифла 2. чета книги 3. харесвам различното отрицателни: 1. в характера ми е заложено да смятам само себе си за права 2. избухлива съм 3. не съм първа хубост, а втора
АнонименМои размисли над Хамлет
и аз ще съм 10 клас, но за мен Хамлет е нищо в сравнение с Граф Монте Кристо, цялата книга е едно съкровище, от което можеш да черпиш различни морални поуки, това е животът- несправедлив, но същевременно и справедлив, Граф Монте Кристо е невероятната история на Едмон Дантес и според мен трябва да бъде прочетена от всички! Александър Дюма, с когото сме родени на една и съща дата :blush: е един велик писател и никой не може да оспори този факт, въпреки че е вярно, че Шекспир е също велик поет, но всеки със своя вкус :y:
АнонименМои размисли над Хамлет
заслужава си, но трябва да се прочете цялата, за да я оцениш, а не някаква съкратена версия :y: но да знаеш, че и Робинзон Крузо също е много интересна, беше ми приятно да я прочета! :y:
АнонименМои размисли над Хамлет
нека всеки чете това, което му харесва, независимо дали е "клише", това е грешно именувано трябва да е--"класика", или книга от неизвестен автор! Следвайте вкуса си и да не ви пука от мнението на другите! :y:
АнонименДяволът
ако имаш воля--- и дявола няма да може да те помръдне! :y:
АнонименДяволът
вярвам, че някъде дълбоко в себе си таиш Сила и я закриляш и тя те закриля и ти дава вяра и надежда за по добро, аз Знам, че ще се справиш
АнонименДяволът
възможно е! Но ако вярваш в себе си ще се справиш, за по-добро!
АнонименДяволът
трудностите ни каляват само трябва да вярваш в себе си! щом аз успявам значи и ти можеш
АнонименМного странен сън
някъде наблизо е имало протести срещу правителството или си гледал/а новините с баба и после сте прецъкали на канала за животни, може и да си гледал/а дисни чанъл- онова предаване с котките/гепарди ли бяха или лъвове не знам, гепардите са на шарка, която прилича на точки и са от семейството на котките! :y: /
АнонименЗабелязали ли сте ...
току-що написах името му в гугъл и да ти кажа, стига с тия турски сериали само ви закърняват мозъците от гледането на такива простотии!!! :n:
АнонименВ кой месец си роден?
магарешкият трън според езика на цветята означава мизантропия- омраза към човечеството, а моя амулет не може да е символ на омразата! :yawn:
АнонименВ кой месец си роден?
прочети "езикът на цветята"
АнонименВ кой месец си роден?
прочети "езикът на цветята"
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
и аз искам приключения!! като от книгите!!!!!!!!!!!!!!!