Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънищата остават ли като спомен?

Сънищата остават ли като спомен?

  • 27.09.14 01:00#1ИваИваНовакРегистрация: 31.05.14Град: ПловдивОтговори: -Сънищата остават ли като спомен?От малка сънувам ясно и помня всичко. До днес в съзнанието ми някой път просто така изникват някакви много стари сънища или някои които дори не знам, че съм ги сънувала. Или пък сънувам някои места, на които няколко месеца след това отивам и се сещам чу съм го сънувала. Често сутрин не помня сънищата си, а когато вечер легна в леглото си веднага се сещам за това което съм сънувала. На какво се дължи това? Защо става така?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 10:18#2darKneSS..inHeR.SoULdarKneSS..inHeR.SoULНовакРегистрация: 21.01.13Град: -Отговори: 16от: Сънищата остават ли като спомен?пс хеюхьпОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.14 07:46#3БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Сънищата остават ли като спомен?Да,сънищата остават,като спомен.
    И при мен е сходно,но не на 100% еднакво.
    При мен,изникват изневиделица,като спомени или като си припомня един сън се сещам за друг и така домино ефект.
    Често ми се случват нещата от съня,дори ако съм го сънувал преди 2 години в момента в който ми се случва това се сещам докрай,какво ще стане и мога да го предотвратя ако е лошо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.14 06:50#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Сънищата остават ли като спомен?Само уроките остават като спомен, който не се научи да ги прилага, както ги е получил, той е слап оченик - двойкаджия. Съништата, ако си добре токсиниран са ярки и запомняшти се, но не са уроки. Има статия за медицинското тълкуване на съништа. Тея рекламни хора са богове за нас - неспособните да провидим по чужбински сайтове, където дори хората сами правят експерименти, а не крадат наготово. Те произвеждат също като рекламодателите, които са богове, както казах, и ние можем само да четем с благогопозволение техните съкровища!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest