Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМного често сънувам 1 сън
В човека, с който се биеш, има нещо, което те привлича и ти се иска да го имаш. Колите, многото хора, мацките - всичко това означава, че ти си човек, необщителен и не си много известен по твоето училище, следователно ти се иска да бъдеш известен и всички да ти се възхищават, също така искаш да имаш много приятели.
АнонименВзеха да падат кичури
Здравей! Искам да ми кажеш, кои ти са любимите цвят, растение, миризма! Интересуваме в коя възрастова група си 10-15, 16-20 и т.н. Разбира се, ако желаеш, можеш да ми кажеш и точната ти възраст. Благодаря, ти.
АнонименВзеха да падат кичури
Ти си импулсивна, енергична и имаш много специфичен характер. За това този сън означава, че ще трябва да вземаш много важно решение и за това го обмисли добре, преди да го вземеш, защото много лесно можеш да се заблудиш по определени фактори и неволно да вземеш погрешното решение.
АнонименСънувах, че получавам пръстен
Кажи ми, как се чувстваше докато слагаше пръстена, как приемаше ситуацията (нормално ли или усещаше, че нещо не е наред) ?
АнонименСънувах, че получавам пръстен
За теб този сън означава, че ти имаш нужда от голяма подкрепа. И също така се замисли, да не би да си обидила някого без дори да се усетиш. Бъди по-внимателна!
АнонименИзкачване с автобус
Означава, че искаш да получиш нещо, но го искаш като подарък. И малко трудно ще го получиш по този начин.
АнонименЛетя в съня ми, когато някой ме гони!
Разбирам, че имаш много силен характер и можеш да постигнеш всичко, което искаш. От друга страна, относно съня ти, имаш проблем, който е почти незначителен, но ти се впрягаш много в този проблем, недей.
АнонименПреместиха гроба на починал приятел
В случая ти от много време искаш да имаш нещо, значимо за теб и след време действително ще го получиш. Няма страшно, не е нужно да ходиш на църква. Ако сънуваш починалият си приятел, тогава действително трябва да отидеш на гроба му, иначе пак ще го сънуваш.
АнонименПочинали възрастни хора, на които им се ражда бебе
Виждам, че си писал това на 16.07.2011, а днес е 02.08.2011, т.е. ако още не си загубил нещо ценно за теб, значи ще го загубиш в бъдеще, но на негово място ще получиш нещо, което е по-хубаво от това, което си изгубил или ще изгубиш.
АнонименНепрекъснато сънувам, че някой е починал
Много е важно да отидеш на гроба на починала ти баба, незабавно! Иначе, това че сънуваш починали, означава, че в хората, които ги сънуваш като починали, умира нещо лошо в тях.
АнонименНепрекъснато сънувам, че някой е починал
Много е важно да отидеш на гроба на починала ти баба, незабавно! Иначе, това че сънуваш починали, означава, че в хората, които ги сънуваш като починали, умира нещо лошо в тях!
АнонименДухове в къщата на село
Спокойно, не се плаши от призраците, просто имаш някакъв голям проблем, с който не можеш да се справиш сам и ти трябва помощ.
АнонименПочиналия ми свекър търси сина ми
Когато, човек сънува, че вече починал друг човек се интересува от жив, това означава, че има вероятност живия да се разболее.