Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Летя в съня ми, когато някой ме гони!

Летя в съня ми, когато някой ме гони!

• 22.07.11 08:32#1ЕлицаЕлицаРегистрация: 22.07.11Град: -Отговори: 6Летя в съня ми, когато някой ме гони!Здравейте!

От време на време ми се случва да сънувам, че някой ме гони. Аз бягам, но виждайки, че не мога да избягам, започвам да летя и така се отдалечавам повече. Изведнъж този, който ме гони, ме пресреща и аз се опитвам да литна по-нависоко, но ми е много трудно! Разбирайки, че това е единственият начин да избягам, впрягам всичките си усилия и успявам да се издигна на достатъчна височина, за да не ме стигне.

Какво може да означават тези сънища?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.11 02:05#2севънХсевънХРегистрация: 02.08.11Град: -Отговори: 14от: Летя в съня ми, когато някой ме гони!Разбирам, че имаш много силен характер и можеш да постигнеш всичко, което искаш. От друга страна, относно съня ти, имаш проблем, който е почти незначителен, но ти се впрягаш много в този проблем, недей.ОтговорОтговор с цитат
  • 31.08.11 12:34#3I believeI believeРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Летя в съня ми, когато някой ме гони!И на мен ми се е случвало, мисля, че от дете не съм сънувала, че съм летяла, а беше много приятно. Най-интересното е, че най-добрата ми приятелка все ми се подиграва за някакъв сън, който съм и разказала, как съм летяла на някакъв килим, а аз дори не помня. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest