- 26.12.21 12:35#1Сънувах починалото си кучеЗдравейте,
имах черен пекинез. Уникално мил. Той почина преди 15г.
Сега основно се занимавам с котки и имам котки.
Тази нощ сънувах странен сън.
Намерих си кучето, отслабнало, но добричко.
Гушнах го и казах на майка ми: Олеее, покрай тези котки забравих Джиджа/така се казваше/. Толкова е отслабнала, гладна, жадна, едва е жива.
Какво говори този сън? Събудих се разстроена.
Отдавна не съм ходила на гробчето й.
Какво иска да ми каже.ОтговорОтговор с цитат - 02.09.23 12:07#2от: Сънувах починалото си кучеЗабравено обичано същество: Съня може да отразява вашите сърдечни желания и преживявания за кучето, което вече не е с вас. Въпреки че са преминали 15 години, това куче все още остава във вашите спомени и ви липсва. Вашата реакция в съня - да го намерите отслабнало и гладно - може да отразява желанието ви да го забравите и отново да се грижите за него.Грижа и отговорност: Съня може да подчертае вашата грижа и отговорност към своите настоящи котки. Вашата реакция да го откриете отслабнало и гладно може да отразява грижата, която имате към вашите настоящи домашни любимци, като възможността да забравите за тях и да им предоставите необходимите грижи.Емоционалност и преживяване на загуба: Съня може да бъде израз на вашата емоционалност и преживяване на загуба. Вашата реакция да намерите кучето в такова състояние може да подчертае вашата скръб и тъга, които все още носите след неговата смърт.Проява на съзнанието: Съня може да бъде просто проява на вашия мозък, пренасящ спомени и емоции от миналото. Тези спомени и емоции могат да влияят на вашето подсъзнание и да се отразят в сънищата ви.ОтговорОтговор с цитат
- 04.09.23 10:56#3от: Сънувах починалото си куче.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest