Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВсяка вечер около 18:00 идва една птица
Да, мила не се страхувай, а аз бих казала и от хората да не се страхуваш. Просто трябва да ги пресееш, а имено да си направиш преценка и на края има от кого да се страхуваме и на кого да уповаваме. Исус Христис.
АнонименСвръхестествени способности в критични ситуации?
Да, мила, възможно е защото в подобни ситуации, истинкт за само съхранение те прави да задейства в теб сили, които да ти помогнат.
АнонименКакво ще кажете за случайните срещи
Какво точно имаш предви, че няма нищо случайно.
АнонименКакво ще кажете за случайните срещи
Сподели и твоето. Можем взаимно да си помогнем чрез мнения.
АнонименПредсказание насън
Много е просто, влез в онлайн съновник.
АнонименПомолих се за някои неща и стана обратното
Мили дами, престанете да пришпорвае момичето да ходи на църква, ами много е просто. Всичко е вътре в самата нея. Искам да я попитам, има ли на кого да се довери, предвид физическа личност. Съгласна съм с коментара на един мъж. Да, мила, бог е навсякъде, стига да вярваме искрено и в него и в нас самите. Казвам ти един съвет: предизвикай хубавите, добрите неща в живота ти и те сами ще дойдат. До скоро мила.
АнонименДа си под влиянието на сатанистки същества
йорданка, напълно съм съгласна с теб да няма такива неща, ако не позволиме да се случат. Волята и вярата в себе си е силата наречена бог. Любовта ти към семейството ти, да цениш това, което имаш, това, което получаваш и това, което даваш, ще ти се върне. За това да кажем заедно на тази събеседничка за тези така наречени станиски същества. Не съществуват, ако не допуснем. Предавам и и положителен зарят от мен и желая и бързо да се въстановява. Даниела.