Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.
Така ето и мнението на един доблестен пират,шегата на страна този път,защото това е сериозно. Народът ни е Заспал,не се обединява,всеки гледа себе си и не му пука за никого.Малцина са тези вярващи,които наистина се надяват,трудят се и успяват по честен път,а тези олигуфренчета на които родителите им са станали богати по нечестен път си мислят,че са върха на хранителната верига и техните изродчета си мислят,че са над всички.Ай майната им на такива,за какви се имат,какво са постигнали в живота си. Че и тази наша посланичка дето е дошла отвъд океана,за каква се има тя,че да ни диктува ---Как да живеем Българите в България,че тя иска да ни изсели и обрича 90% от нас,за това,че не сме за тук---Чупката,ако това беше дори,дориии нашата съседка Гърция,до сега Тази Патка да си е взела партакешите и да я няма,ама не....нашите политици,тези които ни управляваха не струват,те лъгаха,мамеха,но защо народът ги е избрал си нямам пукната идея. Всички тези сега заслужават на площада и айде като Генерал Пиночете всичко до един. Ние какво правим сега?Нищо....дори голяма част от нас не знаят в каква тиня сме паднали,а тези,които са успели да излязат от нея донякъде са малко и не правят нищо,а дори да правят са малкооо на брой спрямо "черните овце" А относно 555 Иван Ирландецо,да знаеш че си страхливец,ако ще се правиш на луд и няма да се биеш,дори и тази война да не се случи никога и нищо да не стане,само с този твой коментар показа какъв си пъзльо. Но кой съм аз да съдя хората,та аз съм един глупав пират спрямо теб. Затова отивам да си се наливам с ром.....айде Au Revoir.
АнонименКакво чувстваме при чуждо бедствие? Ние, Българите.
Точно на това се надявах. Благодаря,че си разкри характера,доста изводи мога да си направя от тези неща,които написал. Сега вече съм убеден,че мога да ти вярвам и да съм ти приятел.Както от самото начало бях написал. Остава да разкрия само още двама трима.
АнонименПомогнете ми! Постоянно сънувам котки
Преди да легнеш,легни,настани се удобно,пийни малко Ром. После стани,разходи се,пийни малко Ром. Изгледай някой от филмите ми с чашка Ром. Легни си и заспи,ако това с Рома не стане,просто изгледай филма ми преди да паднеш да спиш. :y:
АнонименПомогнете ми! Постоянно сънувам котки
Уляля Син Вожд каза: Не се бъзикай "човек"...ооооо вече имаш swag,връщам си предишните думи назад.
АнонименПисмата от War007
Тези от видеото имат,като моята коса.Братя! :y:
АнонименДъската за духове проработи...
Луиджи борд,това да не ти е Марио??? Стегни се малко и използвай тоалетната смело.
АнонименТри петици - най тежкото число
Война? ти пък за кого се биеш? Маняк,ромът е всичко...пропилял си живота си във Война,крайно време е да си купиш банан и дървена свирка.
АнонименТри петици - най тежкото число
уохохо Син Вожде,ти много суров,като риба на сухо. Сиганин,туй пък какво е Вожде? Ти суаг ли нямаш? :n:
АнонименСънувах порой
Вожде ти много места видял,но малко пробвал.Аз знам.
АнонименСънувах порой
Това е Ной!
АнонименЗа Русалките
Русалките,познавам Отли,той е гном. Изглежда си правите партита без мен.А аз съм акробат,как не вий срам,юнги такива. Да,ние ловуваме Нимфоманки и Русалки. Дори в последния ми филм,един целуна една...много гнусна работа,човек и риба уф Но,не забравяйте,че кърбито оправя всичко.
АнонименЗа Русалките
Син дивак,кротни си малко конете и си купи Ром и Ром,накрая още Ром
АнонименЗа Русалките
Споменах ли , че съм Пират?
АнонименЗа Русалките
Аз съм от Карибите господин Агент007 Война. Правя това,което позволи: War007: отказвам се....пишете за каквото искате:пингвини,нимфи,нимфоманки,дракони,джуджета.Само да не са обиди. Подчертавам Каквото Искате. Пиратски закон брато,айде отивай да се трепиш за Троя.
АнонименЗа Русалките
Кажи ми алфи? Ти имаш ли си червени очи? Ако е така ти трябва син пуловер.
АнонименЗа Русалките
Не съм просто какъв да е пират.Аз съм Ж.Спароу. Мислех,че до сега ще си разбрал Син Вожде. Но има умни пирати,като за начало. Черната Брада,Аз,Ан Бони,Мери Рийд,Жан Лафит,Щюртебекер и др. Айде скърбясвай си с ИришУискито.