Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименТака, както аз обичам теб ..
Просто момент на умопомрачение ;д .. Благодаря. Иначе аз обичам да си поспивам.. ;дд
АнонименНегативна енергия
Котенцето ти има душа. Недей така, животинка е, все пак. По принцип така съм чувала, че котките отнемат отрицателната енергия от хората, от помещенията и т. н. Чувала съм, примерно, че когато си купуваш нов апартамент/къща, е хубаво да пуснеш котка в спалнята, и където легне тя там да си сложиш леглото, защото тя е усетила къде е негативната енергия и я е обрала от там, съответно там вече няма такава енергия. Чувала съм и че там, където легне котката не бива да се слага леглото, защото там е най-концентрирана негативната енергия. Не знам кое е вярно в крайна сметка.. Чувала съм как хора, които имат котка и не се чувстват физически добре, когато легнат се случва животинката да отиде и да легне на или до мястото, което ги боли (ако те боли корем ще ти легне на корема, ако те боли глава, ще легне на възглавницата до главата ти) и болката отминавала. Също така ако си нещастен, тъжен и т. н. също може да те успокои. Аз имам от малка коте в къщи. Преди имах черно, но остаря. Сега имам рижавичко. Не смея да твърдя на 100%, че има такова нещо, но съм чувала, а и лично за себе си мога да кажа, че няма нищо по успокояващо от това да имаш в къщи котка, която като усети, че не се чувстваш добре ще дойде и ще се сгуши до теб. Няма да направи нищо по-различно от това да дреме и да мърка, но ако щеш самото мъркане, и усещането за меката козинка са доста успокояващи. Няма как да прехвърлиш на някого или нещо негативната си енергия. Покажи на твоето коте любов и загриженост и то ще ти отвърне със същото.
АнонименНегативна енергия
Възможно е и да си прав, и всичко да се дължи на монотонното мъркане и меката козина, не отричам. Но мога ли да те питам, какъв християнин точно си ти? Жертвоприношение към Бог? Кръв? :x:
АнонименНегативна енергия
Да не стават недоразумения - не те нападам, сега обърнах внимание, че може да го приемеш по този начин. Просто това, което аз знам, е че Бог е милостив. За да прости греховете е нужно да ги признаеш, да се покаеш за тях, да се помолиш, да вярваш, че Бог е с теб и да се пазиш от изкушенията на Сатана.
АнонименНегативна енергия
Не мога да те спра да правиш каквото и да е, нито мога да ти казвам какво изобщо да правиш. Но бих те посъветвала да не нараняваш животинката. Не мисля, че убийството може да умилостиви Бог. https://www.youtube.com/watch?v=FKIIxs14nQk Един приятен поздрав от мен. Надявам се, да те накара да погледнеш по друг начин на нещата.
АнонименНегативна енергия
Радвам се, че не си способен на такова нещо. Хубаво е! Усмихвай се по-често! Надявам се наистина да си чул песничката, както и да ти е харесала. Когато се чувстваш зле си спомняй за нея.
АнонименЗона за зодия риби
Аз съм риби, и от това, което съм чела по книжки в къщи съм доста виден представител на риби. Бих споделила написаното в конкретната книжка, но тя ми е във Варна, а аз съм студент в София и в момента се намирам там. По принцип рибите са малко по-"трудни" хора. Нежна, чувствителна натура. Лесно докачливи и малко обидчиви. Лесно и бързо прощават. Не са крайни. Когато обичат (семейство, приятели, партньор в живота) обичат силно и биха дали и направили всичко, за да е щастлив човека, когото обичат.. Но това понякога започва да граничи твърде много с глупостта и наивността. За това често хората се възползват от тяхната доброта. Но това не значи, че рибите са беззащитни. Напротив. Като цяло рибите са доста търпеливи - не, че не виждат, че някой се възползва от тях, но до последно се надяват, че човещината ще надделее - но когато търпението на рибата свърши по-добре се спасявай. Умеят добре да преценяват хората срещу себе си и винаги знаят какво да кажат, за да уцелят човека, когото са търпели дълго време в най-болезнената и дълбока рана само с едно единствено изречение, понякога и една единствена дума. Често след това рибите се чувстват виновни, за постъпката си и винаги се извиняват. Рибите не обичат да бъдат притискани. Колкото повече ги притискаш да свършат нещо, толкова по-креативни оправдания ще намират, за да се "изплъзнат от ръцете ви" и да не го направят (също като риба, която държиш в ръцете си, но тя се мята и тъй като е хлъзгава .. се изплъзва). Това не значи, че рибите не изпълняват обещанията си, или нещо подобно. Напротив. Просто с пълна сила важи "мотото": Обещах, но кога ще го изпълня - не знам!.. И все пак, когато не изпълнят обещанието си се чувстват виновни. Всички знаем какво представлява знака на зодия Риби (2те рибки, едната обърната нагоре, другата надолу ;дд). Чела съм, че според знака, рибите като цяло имат 3 опции - или да "изплуват нагоре", като насочената нагоре риба и да имат невероятни постижения, или да "заплават надолу", като насочената надолу риба, или да се въртят в омагьосан кръг някъде по средата (пак според знака на зодия риби). Сигурна съм, че мога да кажа още неща, но в момента не се сещам. undefined Ако някой има въпрос към мен моля, да пита. Ще се радвам да помогна.