Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименОбич
Хора. Които раздават на хора любов. Дали обичат остава неясно. Хора много. Сърце – едно. А аз със моето си обичам едно човече. Понякога дразнещо, кривичко, нескопосано.. Но винаги обичливо, грижливо, и винаги себе си. Но обичта не се измерва с добро. Обичта се измерва със лошото. Обидите. Скандалите. Грешките. Свадите. Счупени чаши. Нова клавиатура. Ноти разкъсани. Но аз го обичам. Пак го обичам. Не съм спирала. И няма да спра. Едно сладко, наивно, мое човече.
АнонименТака, както аз обичам теб ..
Говори ми. Сякаш, че е за последно. Не зная кога ще чуя пак гласът ти да ми говори така мило, за това говори ми, моля те. Говори ми, сякаш утре няма да ме има. Сякаш ще изчезна от живота ти завинаги. Зная, утре вече няма да е от значение, но тази вечер не спирай, говори ми. Искам да запомня този глас, този звук, който така ласкаво ме гали по лицето, така нежно ме целува по челото, така силно ме прегръща.. Който така безрезервно ме обича.. И аз знам, че утре може да не помниш коя съм, но говори ми, моля те, за да мога да живея в своя свят на заблуда, че ме обичаш така, както аз обичам теб.. ПП: Надявам се да не ви отегчавам с моето т. нар. лично творчество .. ;дд
АнонименНегативна енергия
Чувал ли си, приятелю, че котките отнемали негативната енергия от места или хора, и така там оставала само положителната?.. А дали им е леко? Дали би ти било приятно да обираш отрицателната енергия дори от един човек? Просто да стоиш до него и да усещаш как негативите, които живеят в него преминават в теб.. Да виждаш как черният облак над него се смалява и сякаш изчезва.. Но ти знаеш къде е.. Енергията – положителна или отрицателна - никога не изчезва.. Тя се скрива някъде, в нещо друго, в някой друг, но е там, съществува! Може да промени формата си.. Ако се е проявила като ярост в другия човек, върху теб може да се прояви като тъга.. Ако е карала него да става агресивен, теб може да накара да се затвориш в себе си.. Представи си сега.. Колко ли им е трудно на котките? Но да си виждал котка да се отказва? Упорити са и продължават, докато не постигнат целта си!