Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименТъжна вест
Не може да премахнеш, когото си искаш от сайта.Ха ха ха ха как само те затапи михала. Няма да успееш с тези глупави статии!Давай михала!!!
АнонименТъжна вест
Горкият синьо живее си в собствен свят!
АнонименТъжна вест
и ти доказа причината да те мисля за извратен!Съновник не е сайт където да отпускаш психопатските си мисли.Запомни го веднъж завинаги и о да не изпращай живи хора в отвъдното!!!!В край на сметка не забравяй ,че си просто един откачен 8 годишен хейтър :n: :n: Поздрави от по- умната от теб :y:
АнонименТъжна вест
стратегия за какво?Ти съвсем го превърна във война!!
АнонименТъжна вест
повечето хора в сайта имат правопис за разлика от теб!!!!!!!И второ не слагай вярата ми в уста която само псува :yawn: Твоят живот май напълно се изпълва от хейтърски коментари
АнонименЗа търпението
Ти си част от оглупелите хора в държавата....И между другото се обзалагам ,че някакъв дечко на 7-8 год. И ето защо те поздравявам с тази хубава песен :y: Утрото се прояснява, Пием чай с бисквитки. Започва наново Движението в града Птици,автомобили,въртележки,влакчета. Сабуждай се детски град. Бананамама- Ще повярваш в чудеса, Бананамама- Мечтите се збъдват, Бананамама- Горещите очи Блестят както блестят звездите в небето. Утро,прозяване, Отворете вратите. Отново оживяват кукли и люлки Планина, небостъргачи, цветни рафтове. Здравей,здравей,детски град. Бананамама- Ще повярваш в чудеса, Бананамама- Мечтите се сбъдват, Бананамама- Горещите очи Блестят както блестят звездите в небето. Бягат очите, Ушите на върха. Това не са приказки Това не са играчки Града на детството-това е града ,които е най-добрият град.
АнонименЗа търпението
много се надявам да ти повлияе
АнонименЗа търпението
радвам се
АнонименЗа търпението
Честно да си призная не съм опитна колкото теб в тези неща.По-скоро АЗ трябва да питам теб ,но мисля, че няма да ми трябват скоро
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Омръзна ми от всички ви!!!!!!!Единственият свестен човек в този сайт е war007.Само знаете ,да критикувате и нищо друго.Престанете вече публикувам тези статии за любознателни души !!!Когато се регистрирах в този сайт мислех ,че ще има интелигентни хора с ,които да обсъждам разни неща.Вместо това се натъкнах на варвари ,които все още са в 1 700година.Ние сме в 21 век и всеки има правото да прави каквото си иска.О,да за малко да забравя.Няма да успеете да ме свалите долу чрез някакви хейтърски коментарчета!
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Синьо престани да пишеш някакви глупави коментарчета!Стана ми скучно от това.Ако си достатъчно смел пиши в личните съобщения!!!!!! :n: :n:
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Синьо казах ти, че ако имаш смелост пиши в ЛС, а недей да ми разваляш темата! :yawn:
АнонименМайсторската псувня
Само един като тебе може да напише нещо такова тъпооооо!Е все пак човек като няма разум........
АнонименПисмата от War007
Поздравления!Ти досега изтъква нещата, които сме казвали за, което ти благодаря Нека и аз да изтъкна една от мъдрите ти мисли.Приятно четене Яж уя, бабишкеро! Преуморил съм се, ама от физическа работа, която само можеш да се умиляваш, за да не вършиш! А и никога не би отговорила на така по-вдлъбнато мислене, просто защото си повърхностна. Което е здраве, но некои можем да ходим нагоре-надолу.
АнонименДуховете на Аби 3
историята е наистина заинтригуваща! :wink: