- 23.12.13 01:58#1Духовете на Аби 3Искам първо да ви попитам, дали историята ми ви е интересна, защото почти никой не коментира, а на мен много ми се иска да ви харесва, защото това е хобито ми (едно от многото де )- да си съчинявам истории
След като видях как Ерик се строполи на земята, аз се затичах към него, за да видя дали е добре, но все едно около него имаше невидимо поле, което ме отблъсна назад. Мъжът злобно се изкикоти:
-Хах! И това ми била избраната!- След тези думи мъжът изчезна и в стаята влязоха куп ученици и учители за да видят какво става.
-Какво по дяволите се случва тук?- Намеси се и директора...Сега вече наказанието ни е в кърпа вързано!- Аби?
- Стана инцидент господин Джонсън! Вината не е моя.-В този момент Ерик стана и се хвана за главата.
-Какво стана?- Той обаче видя господин Джонсън и се изправи бързо.Аз бях много уплашена ,но след малко чух гласа му в главата си "Аби, не се страхувай просто ме следвай ще се опитам да ти обясня!"-Господин Джонсън, знаете че още бъркам часовете и реших че имам час тук. После обаче изпуснах химикала си, той се навря между чиновете и когато го намерих рязко зе изправих без да си дам сметка че ще си ударя главата. Замаях се и припаднах. Последното, което видях беше Аби, която влезе за да види дали съм добре.-Ерик ми намигна.
-Аби, това вярно ли е?-Попита господин Джонсън, който още не беше сигурен че е така.
-Да господине.-Треперех цялата.
-Е добре, надявам се че си добре, Ерик.
-Да господине.-Ерик се усмихна.
След училище Ерик ме извика настрани за да поговорим.
- Аби, имам много малко време да ти обясня какво става, затова ще бъда ясен и кратък.
-Добре, но моля те кажи ми защо по дяволите той ме нарече "избрана"?- Ерик ме изгледа много странно и каза:
- Значи знаеш...-той потрепна.
-Какво знам? Ерик, какво се случва?!?- Нали щеше да е ясен и кратък?
- Преди много време родителите ми водели битка в петото измерение.-Пето измерение? Какви ги дрънка?-Биели се срещу черните сили наречени още драконите. Те искали да завладеят петото измерение и духовете са избрали едно момиче, което да закрилят докато не дойде време отново да се сражаваме с тъмните сили.- Знаех си че има замесени духове...
- Значи това което усещам са духовете? - Бях леко облекчена че това не са някакви зли неща, а духове, които ме закрилят.
-Да.- След малко Ерик пребледня.
-Ерик? Какво стана?- Обърнах се и изпищях. Това, което видях беше неописуемо!ОтговорОтговор с цитат - 20.10.14 08:40#2от: Духовете на Аби 3историята е наистина заинтригуваща! :wink: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest