Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Презареждането с положителна енергия се случва много лесно в природата, но в градска среда е значително по-трудно. Всичките тези сетивни дразнители, напрежението, стресът, хората с негативни вибрации изсмукват от енергията ни и ни карат да се чувстваме изтощени. Но според специалистите по езотерика дори в най-големите градове има начин да възстановите силите си и да си възвърнете хармонията, като следвате няколко прости стъпки.

Първото и най-важно нещо е по-често да се връщате на местата, в които сте прекарали детството си. Дори и вече да нямате никаква връзка със стария си живот, отделете няколко дни в годината да се върнете към своя първи дом, улицата, на която сте си играли, детската си градина, първото училище.

Всички тези места, които помните с добро, ще ви дадат нови сили и ще ви заредят с положителни емоции.

След като се озовете пред съответното място, поемете си по-дълбоко дъх три пъти, седнете някъде наблизо, отпуснете се. Опитайте се да почувствате вибрациите на този обект, върнете се мислено към детските си години.

Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Спомнете си за най-прекрасните си изживявания тук, приятелите си, игрите със своя домашен любимец. Ако сте се занимавали с йога или друга подобна практика, ще ви е много лесно да се слеете с това място и да почувствате колко специално е то. Останете така, колкото време смятате за нужно, но накрая не забравяйте да се поклоните пред обекта и гласно да му благодарите.

Така ще му отдадете необходимото уважение и когато се върнете при него отново, той ще е готов да ви зареди пак със сила. Пак ще ви помогне да изчистите лошата енергия и стрес, натрупани при забързания живот в големия град.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати