Признаци, че идвате от друга планета
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта»Признаци, че идвате от друга планета

Признаци, че идвате от друга планета

1 от 7 Снимки

1. По-зрелите сте от връстниците си


Общуването с хора на вашата възраст не ви носи удовлетвореност. Повече ви допада да говорите с по-възрастни личности, от чийто опит да черпите.

Има хора, които непрекъснато са с усещането, че не се намират на правилното място и че този свят им е напълно чужд. Привидно всичко с тях върви нормално, но вътрешно те се разкъсват от странни терзания и съмнения.

Освен това в сънищата си виждат объркващи сцени от по-хубави и хармонични измерения, които обаче не са присъщи за тази планета. Възможно е дори да имат подобни размити спомени, които трудно биха си обяснили.

Ако и вие сте се сблъсквали с подобни усещания, не се притеснявайте. Те най-вероятно са знак, че в предишен живот сте живели на друга планета и сега душата ви е изпратена на Земята с определена мисия, която трябва да откриете.

Ето кои са и другите признаци /виж галерията/, че душата ви идва от място, където цивилизацията е по-напреднала и мисленето е много по-възвишено:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
22.07.2018 12:25
Ако искат да ми вярват хората, но описаните симптоми са покриват едно към едно с мен и психологическите ми нагласи. Значи духът ми е хем стар, хем от друго измерение. Просто ме отвращават елементаризмите на човечеството. Вместо да се отдадат на наука, на парапсихология, са заорали в примитивните си първични инстинкти и считат всеки различен от тях за психично болен.
3
0