Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Дърветата с вълшебни сили

Дърветата с вълшебни сили

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k256
1 от 5 Снимки

1. Бреза


За нея се вярва, че защитава от зли духове и помага за вземане на правилни решения. Предпазва от депресия и дава увереност. Ако живеете близо до бреза, сте големи късметлиии.

Дърветата са верни приятели на човека, откакто свят светува. С короната си те ни осигуряват дебела сянка в горещите дни, но не само в това се изчерпват техните незаменими качества.

Още древните ни предци са знаели, че тези мощни растения могат да ни защитят от зли сили, да ни помогнат да се справим с душевни терзания, за излекуват тежки заболявания и да ни насочат към най-правилно решение, когато се намираме на кръстопът.

Затова те често са се разхождали в сред тях и им доверявали тайните си. Днес съвременните хора продължават да търсят усамотение сред природата, но сякаш единствено за да избягат от шума и стреса на големия град.

Трябва да знаем обаче, че дърветата, съставящи красивите гледки, които ни зареждащ с положителни емоции, са много повече от предмети. Според някои възрастни знахари те имат вълшебни свойства, които не бива да се подценяват. Вижте в галерията ни кои могат да са вашите най-ценни помощници в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати