Ето какво да правите в първите 12 дни след рождения си ден за късмет

1 от 12 Снимки

Първи ден


В този ден обърнете внимание само на себе си. Не канете гости и не ходете на гости, а помислете върху целите, които имате за бъдещето. Смята се, че в този ден сме най-смели, така че може да стартирате нови проекти, за които досега не ви е достигал кураж.

По първите 12 дни след рождения ви ден може да разберете как ще протекат 12-те месеца от годината, която започва за вас. Ако искате да поемете съдбата си в ръце, вижте какво да правите в този период за късмет.

Но ако не желаете да спазвате определен график, или пък рождения ви ден вече е отминал, обърнете внимание на емоционалното си състояние в първите 12 дни, защото вероятно то ще е същото през цялата година.

За този период е препоръчително да се концентрирате само върху любимите си неща и да се насочите върху сфери, от които очаквате развитие. Възможно е това, което най-силно привлича вниманието ви пред този период, да го привлича и през цялата година.

Разгледайте галерията ни и вижте какви занимания са препоръчителни за всеки от 12-те дни след рождения ви ден, за да се радвате на повече сполука и щастие през годината.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати