Семейство празнуваше детски рожден ден, когато се случи нещо зловещо

Рожден ден

Семейство от Уелс твърди, че от години е преследвано от дух на хлапе. Малкият пакостник отдавна притеснявал Сали Уотс и нейните деца, но едва сега те успели да го заснемат по време на семейно тържество.

40-годишната Сали твърди, че имала работа с призрачното момченце още, докато със семейството ѝ обитавали старото си жилище. Там на няколко пъти се случвали странни работи, за които така и не могли да намерят логично обяснение. След като се преместили в нов дом обаче, Сали смятала, че ще се отърве от страховития натрапник. Но след известно време той отново напомнил за себе си.

Това се случило след рождения ден на едно от децата на Сали. По време на партито майката поднесла на дъщеря си празнична торта, а специалният момент бил запечатан на снимка. Когато по-късно тя разглеждала изображенията, видяла, че зад гърба ѝ има неясен и сивкав образ на малко момченце.

При вида му жената изпаднала в шок, тъй като в този момент точно там нямало никой. Сали смята, че неканеният гост е именно призракът, който ги притеснява от години, и не може да открие друго обяснение за присъствието на непознатото момченце на снимката.

Духове
Снимка: life

За чуе и други гледни точки по въпроса, тя е публикувала странната снимка в социалните мрежи. Много от хората обаче показват скептично отношение към фотографията и допускат, че тя е била обработена с някаква програма.

Много хора ме обвиняват в измама, но аз мога да уверя всеки, че няма нищо подобно. Аз съм заета майка и нямам време да се занимавам с подобни шеги, уверява и самата Сали.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати