Руснак: На Луната има град, видях го!

Лунен град

Руснаците откриха извънземен град на Луната. Радиолюбител от град Нижний Тагил обяви, че го е открил на снимки на НАСА.

Руснакът е абсолютно убеден в заявлението си. По думите му откритието е станало факт, след като дълго разглеждал снимки, направени от космическата агенция. На тях той безпогрешно различил лунен град, създаден от извънземни същества.

Радиолюбителят е разглеждал фотографии, направени от астронавтите на американската космическа агенция по време на шестте успешни полети до спътника на Земята в периода 1969-1972 г. Обектите се откроили и попаднали в полезрението на руския изследовател в хода на деветата мисия на Аполон.

Дегтерьов забелязва, че когато американският кораб извършвал обичайната си обиколка на Луната, около него се появили различни видове НЛО. Те са ясно фиксирани и се виждат дори с просто око на снимките. Единият от тях бил 10 пъти по-голям от Аполо и дълго го следял по петите.

Според изследователя това не е единственото, което може да бъде видяно на фотосите. Дори опитите някои детайли да бъдат прикрити, истината преодолява цензурата. По думите му от НАСА не са успели да изтрият ясните линии на изкуствен път върху повърхността на Луната. В центъра на един от фотосите дори се вижда извънземна база, а на друга – огромен по размерите си кораб.

Относно града на Луната Дегтерьов обяснява, че той е с формата на диск и се намира на самия полюс на Луната. В много от кратерите пък си личи да е извършвана дейност от разумни същества.

Луната

Радиолюбителят определено е фен на конспирациите. Едва преди няколко седмици той обяви, че на Антарктида има замръзнал космически кораб. Той го отрива отново, гледайки канал видеозапис, съдържащ спътникови снимки на летящия обект.

Корабът, претърпял крушение на Южния полюс, е станал забележим, след като в Антарктида започнало топенето на ледовете – поне според Дегтерьов.

Дали твърденията му ще се окажат истина, или поредната фантазия на любител на конспирациите, предстои да видим.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати