Разкрий що за птица си, когато спориш, само с този тест

1 от 4 Снимки
1. Изчаквате бурята да отмине
Предпочитате да изчакате, докато човекът срещу вас се успокои, преди да изложите своята гледна точка. Оставяте го да крещи и да изпуска пара и чак след това спокойно и обективно организирате своята отбрана. Намирате подхода си за разумен, но някои могат да ви нарекат страхливци;

Всеки човек има изградена реакция към почти всичко, което може да му се случи. В голяма част от ежедневието си ние реагираме несъзнателно. Понякога обаче не всички ни разбират правилно.

Когато се почувстваме неразбрани, е време да спрем и да се замислим. Добре е да познаваме себе си и да сме наясно какви сме всъщност. Ако се затрудняваме, тестове като този идват на помощ.

Направете го! Отговорът, който ще дадете, ще ви покаже как реагирате при спорове. Изберете някой от 4-те варианта и ще се учудите колко точен ви описва той в напрегнати ситуации.

Ако ви застигне неочакван дъжд, каква е вашата обичайна реакция:

1. Намирате дърво или стряха и се скривате под него, докато спре;

2. Продължавате да вървите, защото не знаете колко ще продължи дъждът и нямате време да го чакате да спре;

3. Оглеждате се, за да видите дали наблизо няма някой, който да ви приюти под неговия чадър или трескаво търсите магазин, от който да се сдобиете с чадър, с който да се предпазите;

4. Неочакваният дъжд не е проблем за вас – в чантата ви винаги има сгъваем чадър;

Дъждът в теста е символ на неконтролируемите и непредвидени сили, които действат в живота. Изборът на един от посочените отговори показва как сте склонни да реагирате, когато сте едната страна в даден спор. В галерията горе вижте какво символизира всеки един отговор.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати