Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Моето Аз»Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

Вибрации

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока. Как да го постигнете? Ето няколко полезни съвета.

Седем съвета как да повишим вибрациите си

Ценете красивото

Намерете нещо красиво и го оценете. Красотата е навсякъде около нас, от утринна роса до звездите на небосвода. Често в забързаното ни ежедневие пропускаме всички красиви неща около нас. Трябва да ги видим и да ги оценим. Независимо дали става въпрос за аромата на цветята на съседите или начина, по който вали, трябва да ценим, каквото ни е дадено, защото в противен случай ще пропилеем живота си в самосъжаление.

Споменете си за какво сте благодарни

Направете списък на всичко, за което сте благодарни. Така ще смените своите вибрации от негативни към положителни. Няма да съжалявате за това, което е отминало, а ще сте щастливи от това, което ви е дадено и ви е направило добрия човек, който сте. Може да започнете списъка с Жив съм! и да го разширите с всичко хубаво, което ви се е случило днес.

Медитирайте

Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седнете в удобна поза, затворете очи. Вдишайте и издишайте. Много често бързаме. Нямаме никакво време, но така съзнанието ни изпада в състояние на тревожност и стрес. Медитацията помага да се успокоят духът и съзнанието. 10 минути медитация на ден могат да променят живота ви завинаги.

Направете нещо добро за някой непознат

Едно добро дело за непознат ще повиши неимоверно вашата вибрация в положителна посока. Това ще промени мисленето от нямам никакво време до имам достатъчно време, за да помагам на другите.

Спрете да се оплаквате и клюкарствате

Клюкарстването и оплакването намаляват вибрациите ви. Спрете да се оплаквате и намерете нещо, което ви носи радост в живота.

Дишайте

Седем съвета как да повишим вибрациите си

Просто се отпуснете и се опитайте да дишате по-дълбоко и продължително. Отпуснете се. Това ще има пряк ефект върху нервната ви система и ще ви помогне да се успокоите. Спокойната вибрация е висока вибрация.

Направете нещо, от което ви е страх

Страхът ни пречи да изпитваме любов и щастие. Преборим ли го, пред нас се отваря много голям свят на възможности. Страх от височини? Отидете и скочете с парашут. Страх от говорене пред публика? Кажете едно стихотворение пред колегите в офиса. Изпробвайте и резултатите веднага ще са налице.

Вижте още как да сме във висока вибрация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest