Как се установява астрална връзка

Астрални връзки

Смята се, че когато двама души живеят заедно тяхната аура се обединява. Двете страни в една връзка си предават взаимно от личната си карма, чрез изграждащите се между тях астрални връзки.

Между хората могат да се осъществяват енергийни връзки и при липсата на комуникация. Спонтанната симпатия или антипатия нямат нужда от отправна точка.

Когато прекарваме времето си с един човек, ние се обвързваме емоционално с него и между нас се създават енергийни връзки. След време можем да се разделим физически, но тези връзки ще продължат да съществуват, подхранвани от мислите и чувствата.

Карма

Астралната връзка се образува в 3 основни етапа:

1. Установява се физически контакт или емоционално преживяване в сферата на сетивните възприятия.

2. Установява се мисловен контакт или съсредоточаване на мислите върху определен обект.

3. Възникване на астрална връзка, на астрално ниво, която отразява всички вибрации на мислите.

При установена астрална връзка едната страна поема всички вибрации – както позитивни, така и негативни на другата страна.

Любов

Има няколко общи признаци, които показват наличието на установена астрална връзка:

1. Чрез психични феномени – такива могат да бъдат телепатията, изпитването на едни и същи чувства по едно и също време, както и срещите по време на сънища.

2. Енергийната зависимост – при астралната връзка липсва дистанция, а това води до астрална симбиоза. Чрез нея всяка грешка на половинката се изживява като собствен провал.

В една астрална връзка винаги има 2 страни. И 2-те страни носят еднаква отговорност за тази връзка, но не я поделят по равно. Този, който е с по-осъзнат, по-висок енергиен потенциал и капацитет носи по-голяма отговорност при поддържането на астралната връзка.

Когато енергийното взаимодействие не е хармонично и връзката се превръща в нехармонична. Единственият начин, по който тя може да бъде хармонизирана, е прошката.

Човек може да загуби индивидуалността си в астралната връзка. Това може да се случи при обсебване или одухотвореност – те са произволни и често неконтролируеми.

Непрекратената астрална връзка може да доведе до това, че бившият ви партньор да ви управлява, въпреки че сте разделени.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 3
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
тупс
тупс
07.09.2013 11:53
а как се прекратява такава гадна връзка?
11
0