Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Да се отървем от лошия късмет

Да се отървем от лошия късмет

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Да се отървем от лошия късмет

Лошият късмет е понятие, с което всеки един от нас се е сблъсквал. Редица са хората, които се чувстват буквално преследвани от лошия късмет, обвинявайки го за всички свои несполуки в живота. Така настъпват редица разочарования и оплаквания, а по-чувствителните хора дори изпадат в емоционална дупка и депресия.

Понякога се случва на човек дълго време да не му върви почти във всяко едно отношение. За да се отървете от лошия късмет, ще ви помогнат някои магически хитрини.

Всеки ден след сън повторете на глас: Никой няма да пробие моята защита, днес късметът ще е с мен!

Когато спре химикалката ви или се счупи моливът, с който пишете, преди да започнете да пишете с нов, кажете: Късмет, ти си винаги с мен!

Преди да отидете на важна делова среща, повторете наум или на глас следните думи: Гоня лошия късмет далече, да не го виждат очите ми и да не го срещам никога!

Преди важна среща потъркайте двете си длани, съединете ги така, все едно държите между тях топче. В това положение ги поднесете към устните си, духнете между дланите и прошепнете следното: Колкото е ярко слънцето, толкова силен да е днес късметът ми!

Магически ритуали срещу лош късмет

Ако ви предстои важна работа, обградете се с магическа защита. Предишната вечер по време на залез слънце отворете нов пакет със сол, вземете три щипки и ги сложете в дясната си длан.

Запалете восъчна свещ и като движите над пламъка ѝ дясна си свита длан, кажете: Не се страхувам от лошия късмет, разпръсквам го на пътя! След като повторите три пъти това, отидете на най-близкото до дома ви кръстовище и хвърлете солта пред себе си.

За да прогоните лошия късмет, измийте лицето си със светена вода. Докато се миете, си кажете, че така се пречиствате от негативна енергия. След това не се бършете, а когато лицето и ръцете ви изсъхнат, полейте дърво с остатъците от водата.

Вземете най-старата дреха от гардероба си, която не носите отдавна, сгънете я като плик за писмо и я зашийте с нова игла с тринадесет бода, като използвате черен конец, купен в първия четвъртък на месеца. След това остатъка от конците скрийте в тъмно място в източната част на дома си, като предварително ги увиете в парче черно кадифе.

Запалете две восъчни свещи и ги закрепете в центъра на масата. След това вземете плика и след залез слънце го хвърлете в близък контейнер за боклук с дясната си ръка.

Върнете се вкъщи, без да се обръщате. След като се върнете, измийте ръцете си под течаща вода и ги подсушете на пламъка на свещите. След като свещите изгорят, съберете восъка и го хвърлете на другата сутрин на най-близкото до дома ви кръстовище. Така лошият късмет ще ви напусне.

Молитва срещу лош късмет

Не забравяйте и за молитвите. Няма по-силен и мощен акт от искрената молитва, която държи надалеч лошата енергия и в същото време помага на всеки един човек да се свърже с духовната си същност и да се почувства много по-добре. Отделете време да благодарите на Бог за всички хубави неща, които ви се случват в живота и ще осъзнаете, че сте щастливи хора и че всъщност имате много поводи да бъдете по-добри и позитивни.

В горните редове разгледахме начините как да пречистим тялото от лошия късмет, но е също толкова важно да прогоним лошия късмет и от дома си. За целта също се прилагат някои простички ритуали, които обаче ще помогнат за пречистване на пространството и премахване на лошия късмет.

На първо място сложете в дома си няколко бродерии. Смята се, че плетивата пазят не само от лош късмет, но и различни злини.

Магичен амулет срещу лош късмет се получава и ако се направи венец от лук с чесън. Може да се добави и някакъв друг зеленчук за подсилване на позитивната енергия и премахване на негативизма и лошата енергия.

От време на време прекадявайте дома си с ароматни пръчки. Избирайте по-остри аромати (сандалово дърво например) и се опитайте да палите нечетен брой пръчици. Не забравяйте да прекадите във всички стаи в дома ви, не само в една.

Ако по някаква случайност счупите огледало, не бързайте да изхвърляте парчетата огледало. При Пълнолуние поставете парче от огледалото, така че да се отрази в него Луната и да се пречисти дома от лошата енергия.

Солта има много силни пречистващи свойства. За да подобрите енергията в стаята, разпръснете малко сол в четирите ъгъла. Предпазва от лоши очи и зли помисли. Ритуалът е много подходящ, ако ви предстои среща с негативен човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
519
418
39
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Erika Casper
Erika Casper
09.11.2022 22:48
МОЯТА ИСТОРИЯ.
Казвам се Ерика и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp: +27638836445. Честен и силен човек.
0
0
50289
50289
16.05.2015 12:01
Това са най-големите глупости ако сте християни не бихте направили тези неща.Някой ми изглеждат като магий конец черен шиеш лудост.Вярата в Бог и добротата в сърцето винаги помагат повече истината е,че неможе да вършиш глупости и да не ти се върнат с лош късмет.
19
2
таро
таро
09.02.2015 01:02
забравихте най важното трябва да си измиете задника на чешмата а след това да го изсушите на свещите без това не може
25
3
Стилиян
Стилиян
21.02.2014 21:49
да е да е напълно повярвах ;)
9
1
Ganka Goncharova
Ganka Goncharova
24.11.2013 13:39
да се надявам,че ще има резултат!
7
3
pita
pita
21.11.2013 18:24
на мен ми хареса прочетеното ... сол и свещ помагат в много случаи ...както и славия...
4
3
аз
аз
13.09.2015 15:44
Салвия
2
0
роси
роси
21.11.2013 17:46
тези простотии и прабабите ми не са ги правили. в 21 век сме все пак :)))
13
3
краси
краси
19.11.2013 09:07
статията ми харесва!на който не му харесва да я подмине!!!
5
4