Предсказанията на маите

Предсказанията на маите

Маите са вярвали, че човек е проекция от енергия. Със своите сърца и ум те са били в единство със Земята и Слънцето. Това единство е разширявало възприятията им и чрез съзнанието си са изпадали във временни състояния, в които са виждали бъдещи събития. Вижте предсказанията на маите.

Първото предсказание на маите гласи, че Вселената има цикли, които представляват периоди от време, които започват и свършват. Сега ние се намираме в края на точно такъв цикъл, период на трансформация, който ще приключи в събота, 22.12.2012 и ще промени изцяло планетата.

Според второто предсказание с повишението на честота на вибрациите на планетата, нашите клетки също се опитват да се настроят към с новия ритъм, което ще предизвика промени в поведението. Човекът ще се изправи срещу своите страхове, за да се освободи от тях. Така ще постигне по-висока вибрация, хармонизирайки се с тази на вселената. Това второ предсказание казва, че сега се намираме във време, когато човек ще съди сам себе си.

Третото предсказание на маите казва, че вълна от горещини ще повиши температурата на земята и това ще предизвика много климатични, геоложки и социални промени, които са безпрецедентни и с голяма скорост. Липсата на синхрон с природата е задействала процеси на самоунищожение.

Четвъртото предсказание споменава за раззеленяването и подмладяването на планетата, когато ледът и снеговете по полюсите се превърнат във вода, която ще достигне до места, където не е била хиляди години. Това ще промени познатата ни форма на континентите. Магнитното поле на Земята ще отслабне, ще се появят дупки над полюсите като по този начин радиоактивните лъчения на слънцето ще достигнат до нас.

Петото предсказание казва, че всички системи, които са основани на страха и върху които е изградена нашата цивилизация ще се разпаднат. Системите ще се разпаднат, за да може човека да се изправи сам срещу самия себе си, да се продължи пътя на еволюцията и да съумеем да разберем сътворението.

Шестото предсказание разказва именно за финала на прехода на сегашния календарен цикъл в следващия такъв – Галактическото зазоряване. Предрича се, че ще се появи комета, а нейната траектория ще застраши живота на Земята. За маите, кометите са били вестители на промените, които идват, за да нарушат установеното равновесие.

Седмото предсказание говори за преминаването на човешкото съзнание в друго ново измерение, където хората ще живеят в хармония с планетата чрез мир и разум. Най-голямата промяна, която ще настъпи ще бъде на планетарно ниво. Всички хора ще бъдат свързани като едно цяло – това е голямото раждане на ново същество в света. Ще се роди съзнание, което е общо и колективно. Способността на хората взаимно да четат своите мисли ще доведе до революция в цивилизацията.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 6
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
asen
asen
08.05.2015 18:00
ekologiya se naricha tova
0
0
Johnnie
Johnnie
27.12.2013 00:24
Нещата стават и то не от вчера, маите са казали , че е имало 4 земи или слънца,все едно и също,а сега дойде края и на петата. Т.е. Земята е нещо като инкубатор и периодически се трансформира, като една част от хората, които са достигнали необходимата степен на ДУХОВНО подчертавам съвършенство, а не материално, отиват да служат на Бог за облагородяване на вселената. Демоните, които са между нас, са наясно с нещата и всячески се опитват да попречат на хората да се освободят, те обикновено заемат силовите и политически постове и цялостната им дейност е заета изключително с това да заблуждават хората и да провокират низките вибрации и да заглушават фините такива.
5
0
dembil
dembil
13.11.2013 10:00
Имам чувството че вече е станало но не виждам края.Признавам си хубаво е,но няма край.Много много тъжно!!!
2
0
Станислава
Станислава
01.12.2013 10:37
има филм, който се казва Седемте предсказания на маите - може да го гледате в ютуб има бг-субтитри..
0
0
Станислава
Станислава
01.12.2013 10:34
има 8 части
1
0
Станислава
Станислава
01.12.2013 10:31
няма край - това е еволюция, драги.. краят й е абсолютното съвършенство, но то съществува само на теория, а в практиката хармонията преминава от едно ниво на друго - по-високо.. с циклите се случва така, че те се повтарят, но по-бързо, за да се спести повече енергия за съществените промени, които ще изведат съзнанието на по-високото стъпало.. има много да учиш още - не се шашкай! няма нищо тъжно в промените - старото ще си отиде, за да освободи пространство за новото.. маите говорят за дарове, които ще те направят достатъчно щастлив човек, ако ги разбереш правилно.. човекът отдавна живее като егоист, защото не познава добре себе си.. божественото у нас се състои в това, че можем да творим, всеки трябва да опознае себе си и да изразява себе си - трябва да намериш собствените си сили и да се свържеш с тях, тогава няма да ти трябват власт и пари, защото светът ще ти предложи необходимото и без да ги притежаваш.. не е зле като начало да изгледаш една поредица филмчета за предсказанията на маите, защото хората вече им приписаха много неща, за които те дори не са си помисляли..
2
0
му ха ха
му ха ха
05.07.2013 09:40
И какво стана с 21 дек. 2012?
0
0
РЕАЛИСТ
РЕАЛИСТ
29.11.2015 06:36
Ами бях си пуснал тото и очаквах и моят фиш да ПОЛУЧИ огромното количество енергия от центъра на млечният път и да изтряскам шестицата,ама не стана!
1
0
Яра
Яра
08.05.2012 10:58
Изцяло подкрепям мнението ти Мишо и се надявам да си забелязал главоломните промени в човешките същности, морал и характер през последните 2 години. Телата ни в момента преживяват един плавен трус и промяна, което предизвиква много страхове, акресия, душевна деградация. Не знам дали следиш новините и/или четеш, но напоследък се забелязват много високи нива на негативна енергия в хората. Та искам да кажа, че каквото и да стане - то вече е започнало да се случва и се надявам, че много от хората ще се осъзнаят на време, защото това може да има много кофти влияние не само върху душите ни, но и върху телата ни :) Поздрави
0
0
мишо
мишо
05.03.2012 09:01
Това е много хубаво и дано е вярно.За подобни предсказания четем в почти всички религии, които проповядват доброта и състрадание. За подобни бъдещи събития говори и учителя Дънов. Искам го, но много трудно мога да повярвам, че за кратък период човечеството може да придобие колективното съзнание. но дано...
1
0