sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Какво влияе върху чакрите

Какво влияе върху чакрите

Какво влияе върху чакрите

Човешкото тяло е открита енергийна система. За преразпределяне на енергията, която постъпва отвън, а също и за регулиране на енергийните потоци в организма съществуват чакрите.

Чакрите представляват информационно-енергийни системи, които са разположени в тялото. Балансираната работа на чакрите определя състоянието на човека.

Строежът на чакрата може да се сравни с цвета на лотос. Около центъра са разположени листенца. Всяка чакра има определено количество листенца. За нормалната й работа е необходимо лотосът да е отворен.

Той се отваря от духовни практики. Всяко листенце е свързано с определен нравствен аспект. При липса на морални устои се затваря чакровият лотос. При самоусъвършенстване лотосът се разтваря.

Какво влияе върху чакрите

Така се осъществяват промени в съзнанието и подсъзнанието на човека. Всяка чакра има енергия с различен цвят. Движението на енергията образува нещо като водовъртеж.

Всяка чакра е свързана с определен аромат. При астрално замърсяване потокът от енергия на чакрите намалява, което води до забавяне на мисловните процеси.

То може да доведе и до влошаване на отношението с близки хора, до понижаването на социалния статус, до редица финансови проблеми и до заболявания.

Всички чакри са свързани помежду си в цялостна енергийна система и взаимодействат постоянно една с друга. Някои болестни състояния могат да образуват патологични чакри.

Те изсмукват жизнената енергия от тялото и могат дори да го убият. Хармонизацията на чакровата система разкрива наистина уникални възможности.

Работата върху чакрите може да се започне само с помощта на опитен гуру. Фините енергийни структури не трябва да се разбалансират грубо, защото това може да доведе до неприятни последици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 4
3 8
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати