sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Какво влияе върху чакрите

Какво влияе върху чакрите

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Какво влияе върху чакрите
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Човешкото тяло е открита енергийна система. За преразпределяне на енергията, която постъпва отвън, а също и за регулиране на енергийните потоци в организма съществуват чакрите.

Чакрите представляват информационно-енергийни системи, които са разположени в тялото. Балансираната работа на чакрите определя състоянието на човека.

Строежът на чакрата може да се сравни с цвета на лотос. Около центъра са разположени листенца. Всяка чакра има определено количество листенца. За нормалната й работа е необходимо лотосът да е отворен.

Той се отваря от духовни практики. Всяко листенце е свързано с определен нравствен аспект. При липса на морални устои се затваря чакровият лотос. При самоусъвършенстване лотосът се разтваря.

Какво влияе върху чакрите

Така се осъществяват промени в съзнанието и подсъзнанието на човека. Всяка чакра има енергия с различен цвят. Движението на енергията образува нещо като водовъртеж.

Всяка чакра е свързана с определен аромат. При астрално замърсяване потокът от енергия на чакрите намалява, което води до забавяне на мисловните процеси.

То може да доведе и до влошаване на отношението с близки хора, до понижаването на социалния статус, до редица финансови проблеми и до заболявания.

Всички чакри са свързани помежду си в цялостна енергийна система и взаимодействат постоянно една с друга. Някои болестни състояния могат да образуват патологични чакри.

Те изсмукват жизнената енергия от тялото и могат дори да го убият. Хармонизацията на чакровата система разкрива наистина уникални възможности.

Работата върху чакрите може да се започне само с помощта на опитен гуру. Фините енергийни структури не трябва да се разбалансират грубо, защото това може да доведе до неприятни последици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
510
44
38
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати