Как да бъдете харесвани

Как да бъдете харесвани

Има много хора, които постигат успех, само защото всички ги харесват. Тялото ни е като предавател, който във всеки момент от живота ни предава на околните какво точно чувстваме.

Трябва да направите така, че цялото ви тяло да излъчва едно послание към събеседника ви и то да е, че много го харесвате. В отговор на това и той ще ви хареса.

Винаги, когато общувате с някого, за да изглеждате убедителни, представете си, че това е старият ви приятел, когото не сте виждали от детските си години.

Очите ви ще заблестят с истинска радост. Не е необходимо да целувате човека и да го прегръщате, важно е само да излъчвате приятелски чувства, когато говорите с него.

Как да бъдете харесвани

С помощта на този не толкова труден подход към разговорите с хората ще успеете да накарате хората да ви възприемат като внушаваща доверие личност.

Усмихвайте се възможно по-често, когато разговаряте с някого. Това трябва да е приятна и искрена усмивка, а не саркастично ухилване или вяло повдигане на устните откъм единия край.

Когато разговаряте с някого, гледайте го в очите. Не поглеждайте надолу, защото това ще създаде впечатление, че се притеснявате, защото най-вероятно не казвате истината.

Бъдете умерени в тоналността и скоростта, с която разговаряте с важни за вас хора. Прекалено високия глас действа дразнещо, а прекалено тихия кара човек да се напряга.

Когато се здрависвате с някого при среща или когато се разделяте, стискайте бързо, енергично и кратко ръката му. Не я задържайте прекалено дълго.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати