sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Добро настроение за седем минути

Добро настроение за седем минути

Нина НордНина Норд
Джедай
788547
Усмивка за добро настроение
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Колкото и невероятно да звучи, можем само за седем минути да променим настроението си към по-добро. Психотерапевтите са убедени, че доброто настроение е лесно постижимо.

Като начало отхвърлете всички мрачни мисли и се опитайте да осъзнаете, че във всеки от нас е скрит портативен подобрител на настроението, който може да бъде включен по ваше желание.

И така, часовникът вече отброява минутите... Първа минута – усмихнете се! Научно е доказано, че стимулацията на специални жлези в организма повишава общия тонус и носи усещане за щастие.

Всеки път, когато се усмихнете, вашето тяло изработва хормони на щастието ендорфин. Докато се усмихвате, езикът ви трябва спокойно да си лежи зад предните зъби. Това положение уравновесява взаимодействието на мозъчните полукълба.

Добро настроение

По време на втората и третата минута направете дихателна гимнастика. Дълбокото вдишване влияе на физическото ни здраве и настроение. Дишайте дълбоко и ще усетите, че се чувствате по-добре.

Дишайте с корема, а не с гърдите, защото така можете да напълните с въздух най-ниската част на белите дробове. Когато часовникът стигне до четвъртата минута, изпийте чаша плодов сок.

Петата и шестата минута са за препрограмиране на съзнанието. Ако повярвате достатъчно в нещо, то няма как да не се случи. Настроите ли се негативно, привличате негативна енергия към себе си.

Учените обясняват този факт с това, че съзнанието ни не различава фантазиите от реалността. По време на седмата минута трябва да промените поведението си и подобрите настроението си.

Ако се държите като щастлив човек, вие ще сте такъв. Ако постоянно си повтаряте, че сте зле, рано или късно ще се разболеете наистина. Дръжте се така, все едно сте в екстаз.

Дишайте дълбоко, скачайте, танцувайте, движете се така, сякаш сте в истинска еуфория. Достатъчно е само една минута да сте в това състояние и подсъзнанието ви наистина ще ви вкара в него и ще бъдете винаги в добро настроение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
54
47
33
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Мима
Мима
09.04.2013 20:10
Найстина действа.
3
0
Тони
Тони
09.04.2013 18:42
Статията е много хубава!Заслужава си всеки да опита!!!
3
0
анонимен
анонимен
09.04.2013 13:02
Бъдете изключително подозрителни към подобни ''манифести.''Цялата тази история започва да намирисва на ''Манджурския кандидат''...
0
3
хахаха
хахаха
31.03.2013 20:20
"Щастлив" иска да каже - не, хвърлете се от терасата, а застанете на терасата и полетете от щастие
2
0
Щаслив
Щаслив
19.11.2012 15:52
На 8-та минута се хвърлете от терасата
0
2
donity
donity
12.06.2011 09:45
Ето,това е много важно, всеки да го изпробва.
3
0