sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

ХрисиХриси
Новак
11434
Как да разбереш дали си млада или стара душа?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако вярвате в прераждането, съдбата и кармата, вероятно сте чували, че съществуват млади и стари души на земята. Смята се, че душата може да се прероди 5 пъти и след тях човек живее последния си живот на земята.

Старата душа е онази, преминала през тези прераждания. Живеейки последния си живот, преди да отлети в безкрайната Вселена, тя е по-мъдра, изпитвайки нужда да сподели своя опит и даде всичко, което може и знае, на останалите, за да почерпят от нейните знания.

Старата душа може да живее у всеки, независимо от годините – няма значение дали става дума за малко дете, тийнейджър или възрастен.

Ето как да разберете дали сте млада или стара душа – няколко признака, които може би забелязвате, но не знаете как да тълкувате.

Признаци на старата душа – хората, които я носят

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

1. Самодостатъчни са – хората, които носят стара душа, не се нуждаят от материални придобивки или удоволствия, за да се почувстват щастливи. Те обичат да се усамотяват, не желаят да се набиват на очи, не търсят известност. Искат просто да живеят нормален живот, заобиколени от близки хора. Стремят се към духовен мир, това е достатъчно, за да се почувстват добре;

2. Виждат света по различен начин – различават се от останалите Не следват тенденции, мода, не следват никого, без значение за какъв аспект става дума. Могат да погледнат под различни ъгли на даден въпрос. Те са по-зрели и по-мъдри, независимо от действителната си възраст в години.

3. Притежават талант

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Старите души са креативни личности. Обикновено са много артистични и добри в една или няколко креативни области. Музика, изкуство, литература, актьорско майсторство, танци и т.н. Те се осланят на творчеството.

4. По-зрели са от останалите

Вече споменахме, че те са много по-мъдри и с по-богат опит от другите. Ако се чудите как понякога се чувствате така, сякаш знаете точно какво трябва да направите, а на хората около вас им е нужно много време, за да разберат, това е отговорът.

5. Търсят логически смисъл във всичко

Обичат да достигат до дълбочината на проблема, да анализират, да разкрият и най-малките детайли. Не се задоволят в прости и повърхностни отговори.

6. Умеят да се поставят на мястото на другите

Винаги подхождат деликатно. Съпричастни и всеотдайни към чуждите проблеми. Готови да помогнат с каквото могат. Те просто са си такива по природа.

7. По-чувствителни са от другите

Сетивата и емоциите им са изострени до краен предел.

8. Имат силна интуиция

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Която никога не ги подвежда. Тя се появява винаги, щом имат нужда от нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати