Луната е във Водолей - внимавайте с ревността и изневерите!

Луната е във Водолей

Днес Луната е във Водолей и ще остане в този знак до ранните сутрешни часове на утрешния ден. До 04.03 часа на 6-ти февруари бъдете готови за всякакви извънредни ситуации и обрати, и не се шокирайте, ако плановете ви не се осъществят.

Това е момент, който трудно ще държите цели си живот под контрол и събитията ще ви изненадват. Но не бързайте да се тревожите, защото промените могат да са както добри, така и лоши.

Важното е да сте по-гъвкави и да подхождате по-креативно към ситуацията. Проявите ли адаптивност и творчество, ще прескочите препятствията и ще извлечете най-доброто от деня.

Докато имаме Луна във Водолей, ще сме надарени с голямо въображение. Това ще ни помага да решаваме с лекота, задачи изискващи мислене извън рамките.

Фантазията ни ще работи на пълни обороти и това ще ни направи изключително атрактивни за срещуположния пол. Ако сте във връзка, използвайте всички свои нестандартни идеи от деня, за да зарадвате партньора си. Всякакви ексцентрични подаръци и дори щури идеи в секса ще са добре дошли.

Когато Луната е във Водолей е време за романтика и смели решения.

Единствено тези от вас, които страдат от болезнена ревност, трябва да са по-внимателни днес и да не се поддават на поривите си. Огромното им въображение може да види проблеми дори там, където такива напълно отсъстват.

Ако усетите агресия към партньора си или желание за мъст, спрете се навреме. Имайте предвид, че изневерите в този ден са недопустими и ще доведат до краха на вашите отношения. Дори и да прикривате измяната си внимателно, няма съмнение, че любимият ви ще разбере за нея.

Луната е във Водолей и днес е ден, в който наистина можете да подобрите здравето си, при това с един простичък ритуал. Става дума за подстригване. Чрез леко подрязване на косата си ще подсилите функциите на цялото тяло и особено работата на ушите и очите.

Тази нощ обърнете внимание и на своите съновидения. Възможно е да се окажете с пророчески сънища. Но е от значение да не приемате информацията буквално. Напротив – ще се изисква да надникнете зад фигурите в съзнанието си и да ги тълкувате спрямо последните събития в своя живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати