Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Демони обитават къща, наречена Портал към Ада

Демони обитават къща, наречена Портал към Ада

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Призрачна Къща

Ексклузивният телевизионен водещ на американското предаване Ghost Adventures - Зак Баганс, се похвали, че е сключил сделката на живота си, след като си е закупил къща, известна като Портала към Ада.

Зак заяви, че е започнал сериозен проект и се надява благодарение на новия си имот да осъществи контакт с демони и всякакви същества от отвъдното, тъй като къщата е популярна с множество страховити случки.

Всъщност дяволският имот стана известен в цял свят, след като бившата му собственичка, разказа, че и двете ѝ деца са обладани от зли духове.

Майката дори е убедена, че е виждала как 12-годишната ѝ дъщеря се носи във въздуха. 9-годишният ѝ син пък често се разхождал по тавана на стаите.

Това щеше да звучи като класически разказ на поредната обезумяла жена, ако не се бяха намерили свидетели, които да потвърдят думите на изплашената майка.

Притеснената родителка опитала какво ли не, за да освободи дома си от нежеланото присъствие. Тя направила олтар, на който да се моли и повикала екзорсист, който да се справи със злите демони. Всички нейни усилия обаче претърпели неуспех.

В крайна сметка жената не могла да измисли какво повече да направи, за да заживее спокойно с децата си, освен да продаде призрачния имот.

Дух

Тя се преместила, заедно с малчуганите си, в друго жилище и започнала нормален живот. В същото време обаче страховитата слава на обладаната от призраци къща се разнесла из цяла Америка. Така един ден новината стигнала и до журналиста Зак Баганс.

Когато разбрал, че Портал към Ада се продава, той побързал да се сдобие с необикновения имот. Водещият оферирал тогавашната собственичка на къщата с немалка сума, а от своя страна тя само това и чакала. Жената веднага се съгласила на сделката и така домът станал собственост на Зак Баганс.

Водещият вече няма търпение и на него да му се случат всички ужасяващи неща, за които само е слушал досега от предишните обитатели на жилището.

Търсачът на силни усещания се зарича, че ако забележи нещо необичайно, задължително ще го документира, за да може и останалите любители на призрачните истории да го видят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ros
ros
17.03.2015 06:34
той и дал сума пари.....
1
0
Анонимен
Анонимен
22.11.2018 10:29
Брат тоя да не е бил напушен ?
0
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 18:31
Дали на Зак ще му е толкова интересно като гго навести някой демон.
3
0
Анабел
Анабел
06.10.2014 20:07
Чакаме да прочетем!
8
0
Анонимен
Анонимен
22.11.2018 10:50
Чака да прочете историята за демона:)))
0
0
Ива
Ива
06.11.2014 13:52
Какво чакаш да прочетеш???
2
1