sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Невероятните способности на децата индиго

Невероятните способности на децата индиго

Деца индиго

Всички ние сме попадали на информация за децата индиго. Някои са прочели и са отхвърлили възможността за съществуването им с лека ръка. Но други не са подходили толкова лекомислено. Защото децата индиго са сред нас. Някои от нас дори имат такова дете и са наясно с предизвикателствата, пред които са изправени родителите на деца-индиго.

Децата индиго не са като останалите деца. Те могат повече, знаят повече и виждат повече -по-напред, дори в бъдещето. Често тези деца притежават феноменални способности, които дори съвременната наука не може да обясни.

Децата индиго инстинктивно са привлечени едно към друго. Те се разпознават безпогрешно едно друго, защото са в състояние да „видят“ аурата си, която е тъмно синя на цвят. Обикновено тези деца не контактуват с другите деца или възрастни. Но има случаи, в които те сами търсят контакт с обикновените хора, като предлагат помощта си.

Невероятни способности

Такъв е случая с 13 годишната Ярославна Паздер. Яся може безпроблемно да открие изчезнал човек, дори той да е в друг град, държава или континент. Благодарение на необикновените и способности възрастен жител бил открит на стотици километри от родния си дом, много след като милицията затворила случая и оставила близките му сами да се оправят. Яся дала точния адрес на семейството, което приютило страдащия от деменция старец.

„От малка знам, че не съм като другите. Виждам хората, оцветени в определени цветове, споделя Яся и по детски вдига рамене - Като бях малка, другите деца ми казваха, че съм вещица и ме обиждаха. Аз, обаче, не им се сърдя, защото знам, че сме различни“.

Откриването на изчезнали хора не е единствената способност на Яся. Тя има способността да вижда аурата на връстниците си. И знае, че обикновените деца имат оцветена в зелено аура, а тези, които са като нея - в синьо. От шестгодишна тя проявява и необикновени математически способности. „Просто виждам отговора, гледам задачата и виждам една цифра, нямам представа, как се появява тя“, се опитва да обясни Яся.

Богородица

Тайната на необикновените способности на Ярославна, може би се крие във връзката й с нейната духовна наставничка. Девойката винаги е твърдяла, че където и да ходи, до нея има красива жена, облечена скромно, която я напътства във всичко. Но чак след като посетилата църквата в родния си град рускинчето разбрало, коя е тайнствената й духовна покровителка.

Според Яся жената, която я придружава, е Дева Мария. Детето дори твърди, че Божията майка я е водила и в рая. Там детето видяло душите на починалите си близки, видяло безкрайни зелени поля, животни и най-невероятно синьото небе на света. Тогава Богородица я предупредила, че не бива да използва дарбата си за лична облага. Трябва безкористно да помага на нуждаещите се.

Дете индиго

Майката на Ярославна Паздер първа забелязала необикновенитe способности на детето си. Първоначално била шокирана от начина, по който дъщеря и била в състояние да предвиди бъдещи събития или да открива болестите на човек, дори по-точно от най-съвременните медицински скенери. После решила, че тя е човекът, който трябва да направи всичко възможно, за да я подкрепи и да не се страхува от възможностите й.

За целта майката на необикновеното дете-индиго построила център за работа с такива деца. Там тези странни малчугани могат да общуват помежду си, без да стават обект на подигравки или тормоз от страна на връстниците си.

В момента в центъра има общо 10 доказани индиго-деца. Най-малкия в групата е едва 6-годишния Кирил, който твърди за себе си, че е царицата на Египет, Клеопатра. Малчуганът разказва с подробности детайли от всекдневието на древните египтяни, описва градове, които отдавна са разрушени, и обичаи, които отдавна са забравени.

Един от най-колоритните посетители на този център е Владислав. Владислав притежава необикновената дарба да „вижда“ в бъдещето. 12-годишния Владислав изпада в състояние подобно на транс и описва бъдещи събития с детайлна точност. В по-ранната си възраст малчуганът е можел да предвижда „едва“ 1 час в бъдещето. Сега, с напредване на възрастта, се разширява и обхватът му на „прозорливост“.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 8
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Индигов
Индигов
12.02.2016 18:17
Защо продължавате да ги наричате "деца" - индиго и да им поствате бебешки снимки?
Много от тях вече са на по 30 и повече години!!!
2
1
стелла
стелла
01.11.2015 17:33
страх ме е аз съм индиго и знам това защото бях на аура камера и ми е тъжно че не мога всичко това а вече съм на 9 защо така става не знам но имам чупството че говоря с моя ангел хранител но защо не мога да правя нещата каквито прави Яся и ме е страх и не мога да разбера защо не виждам аурата на хората май усещам че не съм индиго.:–(
0
0
Поля
Поля
03.07.2014 18:23
няма значение аурата.. индиго не е повече от цвят на аурата. всичко е субективно. има кристални деца и индиго, които не виждат по-далече от носа си и говорят глупости. Има хора със да кажем жълта аура, които знаят много и лекуват....тези статии са глупости и само подвеждат хората
7
4
някой
някой
11.07.2013 23:47
Ако гледате тези "описания" по отгоре за индиго децата ще се възгордеете и ще си помислите че сте такова, защото попринцип всеки може да предсказва бъдещето. Аз препоръчвам да си намерити "фаворит" които да ви харесва ПО-ДЪРЖАНИЕ, а не някоя супер звезда от телевизията. Аз например много харесвам Йо Асакура то Шаман Кинг. В крайна сметка просто не четете за индиго, ако завиждате защото ако сте такова(по случайност) ще се изгубвате.
1
6
Indigo
Indigo
14.06.2013 21:16
аурата на индиго не е синя,тя е лилава или черна,може би моята сила е да разбирам всичко за магията и дали да знам дали е истина, като половината истории тук.
3
7
някой
някой
10.06.2013 14:41
Когато родителите са измет, то и децата стават измет...
3
8
X maniak
X maniak
09.06.2013 20:02
Не струваме като хора - съгласен съм!
Ромите са по-интелигентни от нас, а българските децата, които се раждат са измет!!!!!05908
0
20
бг истина
бг истина
09.06.2013 11:20
Управниците не са ви виновни - хората правят държавата, а когато хората са измет, то и държавата е такава!!!
8
2