Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Древни Цивилизации»Агарта - подземната цивилизация, пазена в тайна от човечеството

Агарта - подземната цивилизация, пазена в тайна от човечеството

център на земята

От учебниците по география знаем, че в сърцевината си Земята е нагорещена мантия, въртяща се около твърдо ядро от желязо.

Има обаче и други предположения, които са твърде любопитни. Още древни ръкописи разказват за хора, които живеят в центъра на планетата. Те са наследници на най-старото население и притежават опит и знания, за които дори не подозираме.

В тази теория е вярвал и Хитлер и отделил много средства и усилия, за да открие центъра на Земята, предполагайки, че оттам ще може да достигне до загадъчните ни предци. Целта му била да ги убеди да излязат на повърхността и да участват във войната на страната на Германия, или поне да заимства технологиите им, за да получи предимство.

Твърди се, че на 2300 мили след Южния полюс има вход към центъра на планетата. Първият човек, летял над полюса - Ричард Бърд, твърди, че там живее цивилизация, която е несравнимо по-напред от нашата.

Откъде идва тази подземна цивилизация?

Смята се, че са се заселили там преди около 100 хиляди години, когато война е опустошила Земята.

Бивш агент на военното разузнаване на САЩ - Върджил Армстронг, описва населението, което живее под нас, като хора, които познават безсмъртието, могат да контролират атмосферните процеси и пътуват с невижданата скорост от три хиляди мили в час. Тези същества са наследници на антлантите и лемурите и летящите чинии, които понякога виждаме, са техни.

земя и център на земята

Човекът, който пръв е прелетял над Южния полюс, казва, че отвъд него има територия, където климатът е много приятен и топъл, с буйна растителност, планини, реки и езерца. Хората, които населяват тези места, владеят телепатията и общуват по този начин. Те не живеят на повърхността, а под земята, на няколко мили дълбочина. Там съществува милионен град, наречен Агарта.

Бившият агент на тайните служби - Армстронг, който е разполагал с дневника на Бърд, прелетял над Южния полюс, твърди, че този откривател е живял в Агарта почти месец и може да се вярва, че там има по-високо развита цивилизация от нашата. Според агентът на тайните служби част от технологиите за производството на летателни машини е разкрита на Пентагона от жителите на Агарта. Това е невидимият самолет с технология Стелт.

За съществуването на такъв град сведения има още от ІХ- Х век, когато руски монах заедно с група хора успява да достигне Агарта, престоява там дълго и се връща след около 50 години съвсем сам, за да разкаже на хората за това.

Американските служби днес пазят входа за подземния град, за да не бъде достигнат от авантюристи.

Ричард Бърд няколко пъти подчертава в своя дневник, че хората, които живеят в Агарта, са безсмъртни и знаят как се достига физическо безсмъртие.

Армстронг смята, че подземната цивилизация Агарта може да ни спаси от Апокалипсис, но само ако ни намира достойни за това.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest