Сънувате, че ви изнасилват – трябва ви нова тръпка!

Сънувате, че ви изнасилват – трябва ви нова тръпка!

Еротичните фантазии, които ни посещават насън, не са знак, че страдаме от патологично заболяване на психиката, твърдят американски сексолози. Тъкмо обратното, тяхното съществуване означава, че организмът ни е във форма.

Според сексолозите еротичните фантазии насън помагат на човек да разнообрази сексуалния си живот, дори да използва затова измислени образи от сънищата си. Хората обикновено се притесняват, когато сънуват, че правят секс на нетипични за тях места – в асансьор, във фитнес зала, пред хора.

Според специалистите ако сънуваме, че правим любов на необичайно за навиците ни място, това е знак, че искаме да засилим остротата на усещанията в леглото. Много рядко обаче това е знак за склонност към ексхибиционизъм в една или друга форма.

Ако мъж сънува, че е в харем сред десетки голи жени, които са само за него, това може да издава неувереност в собствената си сексуална привлекателност. Груповият секс в комбинация две жени и един мъж, мечтана от мъжете, е една от най-често срещаните им фантазии насън. Това значи, че мъжът не е достатъчно задоволен от това, което получава в спалнята.

Сънувате, че ви изнасилват – трябва ви нова тръпка!

Когато мъж сънува, че прави секс с партньор от същия пол, това е само начин да докаже мъжествеността си пред самия себе си, изобщо не е белег на хомосексуализъм. А когато такъв сън споходи жена, време й е да намери нов партньор в реалния живот.

Жени, които сънуват, че ги насилват, може да страдат от липса на полови контакти. Често след като се събудят, те изпитват ужас, все едно наистина са го преживели и дори нямат желание за секс дълго време. Но това просто е знак на тялото им, че му трябва една добра разгрявка в леглото.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати