Да разгадаем съня с починала баба
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Да разгадаем съня с починала баба

Да разгадаем съня с починала баба

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60835
Баба

Появата на покойната баба в сънищата е изключително важен знак, на който трябва да обърнете внимание. Припомнете съня си в детайли, защото те са важни за вярното тълкуване.

Покойната баба се явява на сън най-вече за да предаде важно предупреждение и да ни даде указания. За да го разтълкувате обаче, освен на появата на покойницата, обръщайте внимание и на малките детайли – нейните жестове и думите ѝ, защото те носят скритото послание.

Често покойната се появява в съня ви, за да ви напомни да почетете паметта ѝ. Ако я сънувате на гроба ѝ или ако около нея има варено жито, цвета, сладкиши и други елементи, характерни за поднасяне на заупокой на душата, починалата ви баба иска да я почетете.

Понякога бабата може да ви поръча дрехи или предмети, които е използвала приживе, а сега иска на гроба си.

Може сънят да и е тъга по липсата на баба ви. В този случаи пак трябва да посетите гроба ѝ.

Починалата баба може и да е символ на големи промени в живота ви, които предстоят. Те могат да се отнасят и за работата, и за любовния ви живот.

Ако в съня бабата държи книга, означава, че сънуващият е допуснал голяма грешка в миналото, за която предстои да си плати.

Сън, който баба ви изглежда здрава, но отказва да говори с вас и всеки опит да я заговорите е неуспешен, предвещава сериозни промени в семейния живот.

За неблагоприятен се счита сън, в който виждате как покойницата от мъртва оживява. Това е предупреждение за беди в следствие на интриги и клюки от хората, които ви заобикалят.

Молитва

Когато баба ви ругае на сън, означава, че трябва да подбирате по-внимателно думите си в реалността.

Ако бабата е облечена в красиви дрехи и с накити, вашите тревоги са напълно безпочвени. Ако носи бели дрехи, имате нужда да внесете мир и спокойствие в живота си.

Сън, в който баба а ви плаче, предвещава конфликти, най-вероятно с роднини. Ако край баба ви са и вашите деца, това е сигнал, че трябва да се грижите по-внимателно за тях, защото предстоят проблеми, от които може да ги предпазите.

Целувате ли покойната си баба, пазете здравето си. Виждайки, че мъртвата жена целува друг човек, внимавайте за сериозни здравословни проблеми. В някои случи това се тълкува и като смърт.

Ако сънувате, че се храните с покойницата, отново е сигнал, че трябва да се погрижите за здравето си, преди да са настъпили по-сериозни проблеми.

Щом починалата баба ви дава пари, внимавайте с парите – възможно е да ви измамят или да предстоят сериозни финансови проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2018 06:45
Сънувах как баба ми ми казва да седна да ям "айде баба айде" беше весела аз седнах на масата тя я нагласи първо отпих бира и я прибрах в хладилника и тъкмо да почвам да ям се събудих. Какво ли е значението на съня?
0
0