Повтарящият се сън e аларма за проблеми

Сънища

Колкото и странни да ни се струват понякога собствените ни сънища, те ни съобщават по нещо за самите нас, убедени са френски учени.

Но това знание, получено от най-дълбоките слоеве на подсъзнанието, не е очевидно, човек трябва да се научи да го разбира.

Повтарящи се Сънища

Ако искате да разбирате значението на собствения си сън, трябва да имате предвид, че всички участници в него са отражение на отделни аспекти на самите вас и на отношенията между тези аспекти.

Тъй като сънищата ни отразяват дълбокото разбиране на жизнените ситуации и нашето поведение в тях, те често могат да предричат по-нататъшното развитие на дадена ситуация и в това отношение да са пророчески, като ни подготвят за предстоящите промени.

Така например ако често сънувате, че седите върху нещо, което се разпада под вас, това означава, че губите точката на опора във взаимоотношенията си с ваш близък.

Повтарящите се сънища сигнализират за вътрешен проблем, който изисква ваша реакция, за да бъде премахнат. Затова си „поръчайте” сън.

Преди да си легнете, съсредоточете вниманието си върху въпроса, който трябва да решите, а на сутринта тълкувайте съня си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
:3
:3
03.09.2013 12:20
В периода на една седмица сънувах един и същ сън, но не ми се струваше обикновен. Сънувах случващото се през деня, но когато с един приятел се шегувахме сънувах как другите изведнъж отиват напред и той ме целува и после сякаш нищо не е станало и нормалния ден продължи. Странното беше в целувката, можех да усетя всичко, като се събудих даже усещах топлината на устните му. Какво може да означава това?
Не знам, може и нищо да не означава, но мен самата ме притеснява, защото се познаваме от малки и сме си добри приятели.
1
0
mariq
mariq
18.09.2011 10:57
Често сънувам, че искам да звъня по телефона, но не си спомням номера.
0
0
албена
албена
16.05.2011 15:30
Преди редовно сънувах, че бягам от някого когото не виждам в една къща с много врати. И все бягам и все ме настига така и не го разбрах тоя сън, а от известно време, че тръгвам по един път, и когато се връщам пътищата са раздвоени и се чудя по кой да тръгна. Тръгвам по единия и се връщам защото си мисля, че е погрешен, а когато тръгна по другия, не мога да си довърша сънят или не помня.
0
0
:)
:)
14.01.2011 12:28
Много често сънувам, че се целувам и т.н. с брата на гаджето ми, ако не всяка вечер, то през вечер сънувам този сън и по-лошото е, че ми харесва и не искам да се будя.
0
0
Иванка
Иванка
11.10.2010 08:52
Редовно сънувам един и същи сън, че не мога да си отворя очите, че ослепвам, наистина ли ще ослепея или означава нещо друго. Сънувам моя позната, която е починала. Вървим с нея по един коридор, тя ме държи за ръка и ми говори. Попитах я време ли е вече, лицето и се сви стана восъчно бяло, не ми отговори. Казах и хайде, чао, пак ще се видим и си тръгнах. Какво означава това моята смърт, нали ?
0
0