sanovnik.bg»Статии»Сънища»Факти за сънищата»Как да разпознаем кармичните сънища?

Как да разпознаем кармичните сънища?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k343
Как да разпознаем кармичните сънища?

Често се случва сънищата ни да бъдат много объркани, неясни и причудливи. Как да разпознаем кармичните съновидения на фона на всички други образи, които подсъзнанието ни рисува, докато спим?

Кармичните сънища обичайно са много ярки, емоционални и незабравими. В тях можете да забележите определени цветове, миризми, детайлни образи и звуци. Всичко се случва толкова реално, че все едно наистина се намирате в мястото от своите видения.

Освен това те са повтарящи се сънища, които ви се явяват отново и отново. С появата си сякаш крещят във вашата глава. И това ще се случва, докато не разберете своите житейски уроци и мисии.

Интересно при кармичните сънища е, че вероятно са свързани с ваши минали животи или битието на някой друг ваш близък, с когото споделяте една и съща родова карма. По тази причина е напълно вероятно да виждате картини и образи, които не са присъщи за съвременния свят, но същевременно ви се струват някак познати.

Например участниците в сънищата могат да са от по-стара епоха и дори от друга раса. Не е изключено и да виждате самите себе си в съвсем различно тяло по време на съня. Например сънуващият може да е жена сега, но да се види насън като малко момче от друг етнос.

Каква е ролята на кармичните сънища?

Кармични сънища

Те показват изразена връзка с миналото и информацията, която се е запечатала във вашите гени. Може дори да се каже, че те не са просто измислици на вашето въображение, а истински спомени от вашия минал живот или родствениците ви по кармична линия.

Тези кармични сънища изплуват, подтикнати от ситуации в сегашния живот, за да ни предупредят за опасност или да ни дадат ценен урок. Когато имаме неразрешен проблем по родова линия или неизлекувани рани от минали прераждания, те продължават да напомнят за себе си.

Не бива обаче да се плашим от кармичните сънища, а да разгадаем образите в тях и посланията, защото това ще ни помогне да вървим напред и да захвърлим най-после оковите на миналото, които ни спъват и ни пречат да се наслаждаваме пълноценно на сегашния си живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати