Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте тук какво ви готви нумерологичен хороскоп за месец май

Вижте тук какво ви готви нумерологичен хороскоп за месец май

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
11 от 11 Снимки

22. Бъдете добър партньор


Бъдете по-търпеливи през този месец и не се стеснявайте да търсите помощ от другите. Месец май ще ви учи как да си сътрудничите с околните и да си помагате, за да осъществите заедно целите си. Обърнете и повече внимание на човека до себе си. Може да го изненадате с краси подарък или романтична вечеря, за да покажете, че държите на връзката си.

За да разберете какво ви очаква в периода през месец май според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

В галерията горе вижте нумерологичния хороскоп за май според вашето лично число.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати