Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Кои са личните планети в хороскопа ви и как да ги тълкувате

Кои са личните планети в хороскопа ви и как да ги тълкувате

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
5 от 5 Снимки

Марс


Марс е планетата на енергията и действието. Нейната позиция описва нашите действия, волята да създаваме нещо ново и нуждата от независимост. Марс показва и как трябва да се борите, за да сбъднете мечтите си, както и в коя сфера от може да бъдете лидер. Планетата управлява и сексуалното привличане, като по нея може да разберете какво в противоположния пол ще ви възбужда най-силно.

Ако сте се заели сами да разтълкувате посланието на звездите, заложено във вашия личен хороскоп, трябва да сте запознати със значението на планетите. Те се разделят на лични и висши планети.

Личните са Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Марс. Те определят по-специфично вашия характер, тъй като темпото им на преминаване през зодиакалните съзвездия е най-бърз.

Висшите, или наричани още обществени планети, са Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. На Юпитер му отнема една година, за да премине през един зодиакален знак, а на планетите след него – много повече.

Това означава, че влиянието на тези планети се отразява на няколко поколения и не е индивидуално.

По положението на личните планети обаче може да разберете много за своя потенциал, стига да знаете какво символизира всяка една от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати