sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Каква жена си според Египетския хороскоп

Каква жена си според Египетския хороскоп

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
147
Каква жена си според Египетския хороскоп

Бастет 16 яунари – 15 февруари

Бастет е Богинята – котка. Дамите, родени под нейния знак, винаги търсят баланс и хармония в любовните си отношения. Те знаят как да накарат половинката си да се чувства добре и винаги искат да прекарват повече време с любимия си мъж. Жените Бастет имат вътрешна сила и способност да разпознават скритите врагове и да ги обезоръжават. Въпреки това са известни с очарователния си нрав, който винаги е готов за нови преживявания. В живота непрестанно търсят щастие и радост. Вдъхновяват се от музика и изкуство. И неслучайно – Бастет е покровителка на празниците, танците и радостта. Както и на бременните жени.

Египетски хороскоп

Серкет 16 февруари - 15 март

Тя е била покровителка на скорпионите – едни от най-отровните и смъртоносни създания в древен Египет. Жените от този зодиакален знак са много интелигентни, дръзки и големи оптимистки. Способни са да даряват любов в огромни дози, което е разковничето към несекващата им енергия. Дамите, родени под знака на Секрет, са превъзходни лидери, които водят с лекота и елегантност хората след себе си. Тази богиня, която често е изобразявана в изкуството със скорпион на главата, е била надарена с мистериозна красота. Нещо, което е много типично и за жените от нейния знак. Те обичат да се притичват на помощ и винаги споделят проблемите на другите.

Апофис 16 март – 15 април

Жените на Апофис са гъвкави и много методични. Той е митологична фигура, представяна като змей и поданик на Сет – Бога на злото. Може би именно заради това дамите от този египетски зодиакален знак са идеален съветник при решаването на проблеми – защото са свикнали да се справят с лошите неща. Те също така са надарени с талант за писане и са много артистични. Тези жени могат с лекота да правят импровизации и да влизат в различни роли, но понякога може и да проявяват голям егоизъм.

Птах 16 април – 15 май

Това е Бога, покровител на занаятите и изкуствата. Родените под неговия знак обичат да се справят с предизвикателства и непрестанно си поставят нови и нови цели, които да преследват. Учат се от грешките си и рядко ги повтарят. Жените от зодиака на Птах, също както самия него, винаги са готови за нови знания и умения. Енергични и устремени, те са във вечно търсене на неизследвани територии.

Атум 16 май-15 юни

В древен Египет Атум е смятан за творец на света и господар на Боговете. Жените, родени под неговия знак, са дипломатични и тактични, надарени с благородство и носещи мъдрост. Големи приятелки са на животните. Обичат да пътуват и да се запознават с хора от различни раси и националности. Познати са като отдадени приятели, но не рядко имат изблици на егоизъм.

Изида 15 юни – 16 юли

Тя е Богинята на семейството, мъдростта и брачната отдаденост на съпругата към мъжа. Дамите, родени под нейния знак, са много уверени и благородни. Като техен недостатък може да се посочи, че гледат на света твърде идеалистично. Но това пък им печели много почитатели, особено сред силния пол. Защото мъжете обичат жените със самочувствие и вяра в себе си. Когато имат проблеми, предпочитат да се затворят в себе си и да търсят решение сами.

Амон Ра 16 юли – 15 август

Каква жена си

Богът на Слънцето Амон Ра носи на своите „протежета“ много енергия. Тези дами са естествени лидери и водачи, имат силен дух и обичат да диктуват как да се случват нещата. Не обичат да им се противоречи и понякога очакват от останалите да вършат нещата, дори без да им казват какво трябва да направят. Дамите, които се занимават със спорт, винаги искат да побеждават и в повечето случаи успяват. Това важи и за жените, които се занимават с бизнес.

Хорус 16 август – 15 септември

Божеството, което има сокол на главата си, е покровител на жените, които светят силно и ярко се отличават сред останалите. Хор е бил надарен с остър ум и мъдрост, благодарение на които се впускал само в битките, които знаел, че може да спечели. И отбягвал онези, които можело да му донесат загуби. Именно това е водещата сила и в живота на жените под неговия знак. Те са също така смели оптимистки и обичат да се социализират.

Маат 16 септември – 15 октомври

Маат е била Богинята на правосъдието. Жените от този знак на традиционния египетски зодиак имат остър ум, интелигентни са и обичат да се справят с предизвикателствата. Печелят хората с неподправен чар и никога не позволяват на провалите да ги обезкуражат. Тези дами са добри критици, от които винаги може да потърсите подходящ съвет.

Озирис 16 октомври – 15 ноември

Ако сте родени под този знак, значи имате необикновен талант – да превръщате старите неща в нови и вълнуващи. Озирис е владетелят на царството на мъртвите, затова неговите жени винаги обичат да сравняват всичко ново със старото. Също така се отличават с много голямо любопитство.

Хатор 16 ноември – 15 декември

Родените под нейния знак са склонни към меланхолия. Те са иронични, но в същото време доста срамежливи, но прикрито. Хатор е богинята на празненствата, може би затова жените под нейното царство имат огромна вътрешна енергия. Умеят да манипулират и така да постигат целите си.

Анубис 16 декември – 15 януари

Каква жена си според Египетския хороскоп

Тези, които са под закрилата на Анубис, са жени, които са много уважавани в семейството и сред приятелите им. Печелят всички с това, че винаги изпълняват обещанията и поетите ангажименти. Дамите от този знак разчитат на собствените си сили и знания, затова и могат да постигат много. Големият им недостатък е, че обичат клюките и често им подават ухо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати