sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Щастието се наследявало от родителите

Щастието се наследявало от родителите

РалицаРалица
Новак
6424
Щастието се наследявало от родителите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Учени са установили, че щастието на човека не зависи от благополучното стечение на обстоятелствата или пък от настройката към случващото се. Щастието се предава на човека от родителите чрез гените.

Тази новина би трябвало да успокои хората, които нямат заможни родители, тъй като единственото ценно нещо, което те биха могли да им завещаят, е безценното щастие.

Тайната към усмихнатия и лек живот се криела в специфични гени, открити в хората с подобна настройка към света. Така станало възможно да се установят чертите на характера, които определят чувството за щастие и пълноценност на хората.

Най-голям шанс да бъдат щастливи имат хората, които са по-комуникативни, трудолюбиви, заемат се с различни дейности, спокойни са и имат непоколебимо усещане за справедливост.

Учените са категорични, че именно тези черти на характера са сред ключовите средства, които помагат на човек да преодолява нещастия и житейски драми.

Други изследвания пък наскоро установиха, че високите хора имат по-голяма шанс да попаднат в графата „щастливци“. Мъжете с ръст над 177 см и дамите, високи над 162 сантиметра, имат предимство пред останалите що се отнася до възможност за изпитване на истинско щастие.

Щастието се наследявало от родителите

Можете да разпознаете щастливците и по начина, по който се обличат. Хората, обличащи се в предимно светли тонове, се предполага, че са изпълнени с положителни възприятия и емоции. Жълтото е един от кодовете на щастието. Психолозите са убедени, че това е цветът, който най-точно изразява щастието на неговия носител.

Ако обаче усещате, че нямате щастливи гени, предадени по наследство, или пък височината ви не съответства на посочената, а жълтият цвят съвсем не ви допада, не забравяйте да се усмихвате и по-често да се смеете. Доказано е, че смехът ни прави по-здрави, тъй като укрепва усвояването на кислород от организма и същевременно подобрява по незаменим начин емоционалното ни състояние.

Безспорно един от най-верните пътища към щастието е опознаването на собствената си същност и осъзнатото приемане на положителните и отрицателните ни страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Вввввшслсл
Вввввшслсл
06.07.2013 11:41
Картинката, в която сред черните чадъри има един жълт... Затова ли започнахте да спорите, кой се обличал в черно и кой не?
0
0
llll
llll
11.06.2013 19:08
Обличам се изключително в черно!Това изобщо не пречи на усмивката и позитивизма ми. :)
1
0
рррр
рррр
25.02.2013 00:22
обличайте се цветно! забравете черните дрехи и ще се отървете от негативизъм ! радвайте се на всичко, търсете красивото , бъдете позитивни. Постоянно очаквайте да ви се случат прекрасни неща и тогава... изведнъж ще усетите, че нещата се получават. Не пропускайте да се смеете !
1
0