Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Как да видим аурата

Как да видим аурата

Нина НордНина Норд
Джедай
760497
Аура

Всеки човек има аура, учат ни езотерични практики от древни времена. Но какво всъщност е аурата? Това са вибрации на душата, биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси, които се променят под влияние на различни фактори.

Аурата прилича на сияние и се състои от три слоя – физически, интелектуален и емоционален. Плътността на аурата варира от един милиметър до дванадесет сантиметра.

Смята се, че когато човек умира, аурата избледнява и изтънява. Хората, изгубили аурата си, умират след това. Цветът на аурата е индивидуален за всеки човек.

Той позволява да се определи настроението, общото психологическо състояние, физическите недъзи и характерът. Не всеки може да види човешката аура.

Как да видим аурата си и на другите

Има обаче един прост начин човек да види аурата. Но той изисква усилия и дълги тренировки. Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.

Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така че сянката ви да не пада върху нея. Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.

Цвят на Аура

Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

След около месец упражнения ще можете да виждат аурата на други хора и ще се научите да различавате и най-малката промяна в цветовете. Това ще ви подскаже в какво състояние се намират околните.

Значение на цветовете на аурата

Много често любимият цвят на хората се оказва и основният цвят на аурата им. Така например:

- Червеният цвят на аурата означава сила и енергия, но също и склонност към нервно-психични разстройства; а светлочервеният е присъщ на импулсивните егоцентрици;

- Тъмночервеният нюанс характеризира избухлива натура със скрити недъзи;

- Розовият е срещан най-вече при млади хора, защото издава незрялост; Розовият цвят при възрастен човек сочи известна инфантилност.

- Оранжевият цвят на аурата означава, че човекът е внимателен към всички, които го заобикалят. Златистите нотки в оранжевото показват самообладание, а кафявите – честолюбие;

- Златисто жълтият нюанс в аурата е знак за дружелюбие и ум. Червеникавите нотки издават нерешителност и зависимост от мнението на други хора;

- Зелената аура издава лекомислие, склонност за обвинение на другите за личните си проблеми, но и умение да се цени приятелството. Такива хора са сантиментални, но адаптивни. Имат силна връзка с природата;

- Синият цвят на аурата е изумителен във всяко едно отношение. Хората със синя аура са духовно развити. Тъмносиният цвят издава скокове в настроението и невероятен ум, присъщ за хора с творчески и научни професии;

- Лилавият цвят е преходен към синия. Хората с лилава аура вечно търсят себе си и своето призвание. Ако аурата е близка до пурпурния цвят, тя означава стремеж към власт.

- Белият цвят е цветът на духовната чистота и хармонията. Когато душата е в абсолютна хармония, всички цветове се смесват и се създава бяло сияние.

Вижте още:

- Топ 6 начина да пречистите аурата си;

- Самолечение чрез Аурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
513
413
39
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
Dracul, the vampire Lord
Dracul, the vampire Lord
31.05.2015 18:12
Ще ти се изпразня на челото и ще станеш светица!
22
6
Dracul,the vampire Lord
Dracul,the vampire Lord
31.05.2015 18:08
Като ти се изпнесправедливосттаото ще видиш ти бяла светлина, марийке! Направо орел ще имаш!!! Моята аура е ЧЕРНА- смърт, убийства, насилие, ужас, омраза, злоба, отмъщение... Колко е готино да имаш такава аура- тя е най- богатата от всички !!! Да живее кръвта на Дракона!!!!!
9
5
Анонимен
Анонимен
15.02.2019 18:31
Dracul , много анимационни филмчета глеш . Да не вземеш да полетиш .
2
1
мария
мария
31.03.2015 14:51
Пробвах,моята е бяла светлина.
2
5
Адриана
Адриана
30.10.2014 10:58
И аз пробвах. Уникално! Не е много дебела аурата ми, но е златисто бяла.
3
4
M1rsy
M1rsy
11.08.2014 22:59
Аа ако аурата ми е черна...щото моята е черна буквално гарваново черно
3
4
гери
гери
15.06.2014 16:31
яко моята е бяла
4
1
фг
фг
26.05.2014 23:27
бяло сияние,очаквах други цветове,не мисля,че съм в хармония.
1
1
А1
А1
06.04.2014 14:23
Оооуу..синьо
0
1