sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духовното»Пищене в лявото ухо - какво наистина означава

Пищене в лявото ухо - какво наистина означава

Пищене в лявото ухо - какво наистина означава
Снимка: Nika_Akin / pixabay.com
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Звъненето в лявото ухо се среща по-рядко от шума в дясното, но също като него е духовен знак. Ако се проследят основни показатели като височина, сила и честота на звука, може да се осмислят резултатите и да се стигне до обяснение защо се е появило.

Пищенето в лявото ухо е показател, че има вътрешни енергии, които търпят промяна. Лявото ухо е в по-пълна хармония с промените в енергийното поле. То е знак от висшето съзнание, че във вибрационното поле е настъпила някаква съществена промяна.

По дадените показатели за височината и силата на звъненето в ухото може да се разбере какво представлява този звук за енергиите.

Разглеждайки смисъла на шума в лявото ухо, можем да видим, че високите тонове са знак за настъпил растеж на духовно ниво на индивида. Това значи на практика, че чуващият високи нива на звънене стъпва на по-високи нива на вибрациите и енергията му се калибрира наново, за да отговори на това ново високо ниво.

Ниските височини на звънене в лявото ухо пък регистрира стреса, който е натрупан или наличието на отрицателна енергия, която намалява вибрациите. Това е причина за появата на дисбаланс на общата енергия и процесът се отразява като чуване на ниско бръмчене в ухото.

Има и друго понятие, това е тихото бръмчене, което се нарича още и бял шум. Когато то се появи, това е послание от свръхсъзнанието. Тази постановка е особено вярна, ако звънтенето в лявото ухо се придружава от усещане за мир и доверие във вселенския поток на информация.

Пищене в лявото ухо

Казано с други думи, пътищата на комуникация между индивида, чуващ шума и свръхсъзнанието се отварят и интуицията на индивида бележи развитие. Този процес постепенно се успокоява, заедно с появата на чувство за удобство при слушане на собствената интуиция.

Когато се появи внезапно и силно звънене в лявото ухо, това е предупреждение от свръхсъзнанието, че трябва да се обърне внимание на движението, което се случва с енергийните потоци.

При често изпитване на звънене в лявото ухо, ежедневната медитация и повишаване на духовните дейности ще помогнат за балансиране на вибрационното поле, а това ще облекчи звъненето в ушите.

Вижте още какъв знак е пищенето в дясното ухо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest