sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Магическият инструмент на всяка зодия

Магическият инструмент на всяка зодия

Магическият инструмент на всяка зодия
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Въпреки че нито един знак не е ограничен само до един вид магия, всеки знак има определени магически инструменти, с които се свързва по-лесно от други – тези инструменти канализират практики, които работят с личните ви силни страни и ви помагат да се свържете с магията, дори когато се съмнявате в нейното съществуване.

Така че, ако сте любопитни откъде да започнете или пък се чувствате сякаш сте изгубили магическия си поток, вижте списъка по-долу за перфектния магически инструмент за вашата зодия.

Магията, свързана с вашите доминиращи зодиакални знаци, действа като портал към цялата съществуваща вътрешна магия.

Овен — Магията на свещите

Овенът е най-огненият от огнените знаци, така че не е чудно, че мадамите Овен са невероятни в работата с буквалния огън! Ето как работи магията на свещите: Огънят създава топлина – топлината е движение – движението е промяна – а промяната ви помага да се свържете с миналото, настоящето и бъдещето. По този начин магията на свещта ви помага да проявите и да накарате нещата да се случат. Като Овен вие сте способни да създавате и унищожавате нещата бързо и когато сте внимателни, това се оказва цялостна благословия.

Ако сте начинаещи, тогава още по-добре. За да започнете да работите с най-простата форма на магия за свещи, запалете свещ, пожелайте си нещо върху нея (винаги не забравяйте да помолите желанието да не навреди) и я духнете. Няма нужда да повтаряте това. Просто се доверете. Като алтернатива съществуват толкова много прекрасни майстори на свещи. Купете си свещ за магии, запалете я и я оставете да гори.

Телец - Медитация

Магическият инструмент на всяка зодия

Като Телец вие сте професионалист в това да стоиш на едно място и да изживявате красотата на тишината. Седящата медитация е вашият магически портал. Какво се случва, когато седите неподвижно, кръстосани крака, дълъг и изправен гръбнак, брадичка успоредна на земята, очи нежно втренчени в точка на земята на около два метра пред вас? Питате се къде отива вашият ум? От тези места на тишина можете да наблюдавате цялото движение вътре във вас и цялото движение на енергията около вас. След време в това движение ще станете свидетели на случващата се магия.

Близнаци - Дишане

Близнаците управляват третия дом на комуникацията. Гърлото ви е готово, а символът ви, Близнаците, говори за вашата дуалистична природа, която ви свързва с двата ви бели дроба. За някои хора дишането може да бъде предизвикателство, но за вас тази енергия протича почти без усилие. От тази течаща енергия можете да изпитате всякакви магии. Свържете се с дъха си в йога чрез практики на пранаяма като дъх на лъв или капалабхати. Или отидете на кръг по дихателна практика, където експерт да ви ръководи през мощна практика на рязко вдишване в стомаха и гърдите преди издишване. Опитайте и усетете какво се случва.

Рак — Ин Йога

Магическият инструмент на всяка зодия

За разлика от виняса йога, ин йога изисква значително забавяне и задържане на пози за продължителен период от време, скъпи Раци. Тази практика ви помага да освободите натрупаната енергия, продължаващата травма и да укрепите енергийното си тяло, така че вашата мощна интуиция да тече плавно и безопасно. Ин йогата ви позволява да извършвате голяма трансформационна работа бавно и внимателно. Няма да усещате интензивен натиск върху вашата система или огромен енергиен прилив. Можете да прекарате сладкото си време в спокойствие и хармония. Дишайте, за да намерите неподвижна удобна поза. Дишайте през всеки дискомфорт, който възниква, и останете в безопасност в черупката си на рак, докато оставяте тялото си да върши тежката работа да се изправи пред сенките ви.

Лъв — Таро

Ти си изпълнител! Вашата фиксирана огнена енергия е свързана с разбирането на движението в момента; освен това има нещо магическо в това усещане, което всички изпитваме, когато някой чете нашите карти Таро. Вие сте в състояние да се настроите към всички фини промени, случващи се в момента. Поради това можете лесно да видите липсващите части от историята между картите. Можете да видите как една карта се премества в друга карта. Можете да сглобите историята. Без да се налага да разчитате на виденията и слуховата информация, получавана по-често от водните знаци, вашата енергия на Лъв сама ви помага да преместите картите, да видите историята, която те разказват, и с радост да я споделите с всеки, който иска четене.

Дева — Билкарство

Магическият инструмент на всяка зодия

Като знак на променлива земя, Дева, вие имате уникална връзка с растенията и техните цикли. Можете лесно да говорите с тях, да разберете тяхната мъдрост и да я бутилирате и споделите с другите. От чайове, тинктури, до цветни есенции, растителното лекарство е вашето сладко. Ако искате да задействате магията си, намерете невероятен магазин за билки близо до вас. Влезте вътре и вижте към кои растения сте естествено привлечени. Предприемете обучителен курс или прочетете книга за билкарството.

Научете как да правите растителни лекарства. Посетете ферма. Отгледайте своя собствена билкова градина. Или просто донесете вашето растително лекарство във вашата градина и кухня. Гответе с билките, които отглеждате – намерете готварска книга за билкарство, с която да работите. Украсете дома си с живо, пищно, зелено растение. Позволете на растенията да създадат енергийни промени в ума и тялото ви и споделете вашата усърдна растителна работа с тези, които обичате.

Везни - Цветна магия

Като Везни, вие сте привлечени от красотата и хармонията, като търсите постоянен баланс. Вашето внимание към всичко това означава, че естествено разбирате как различните цветове правят различни неща и работят заедно.

Основите са такива: цветът задържа енергия. Тази енергия създава реакции във вашата среда. Жълтата стая се усеща различно от розовата стая. Бялата риза е различна от черната риза. Помислете за цветовете във вашето пространство и върху тялото ви.

Как можете да използвате цвета, за да създадете енергийни промени? Започнете съзнателно да работите с цвят, за да промените настроението си и да помогнете за промяна на динамиката на взаимоотношенията. Независимо дали става въпрос за връзката ви с друг човек или връзката ви с бюрото, на което работите. Работете с цветната си магия. И ако се вгледате меко в някого, просто може да забележите, че можете дори да видите цветове, плаващи около него в ореол от ярка светлина.

Скорпион — Магия

Магическият инструмент на всяка зодия

Вие сте магьосниците на зодиака! Можете всичко! Управлявани от всички неща от подземния свят и окултното, вероятно бихте могли да влезете във всякакъв вид магия.

Но заклинанието е магическата практика, с която ти, Скорпион, наистина блестиш далеч над всички останали знаци. Магията включва създаване на ритуал или церемония, за да се случат нещата. Можете да направите това чрез магия за мантра, магия за свещи или страстна интимна магия. Но можете също така да превърнете всяко действие в заклинание, като внесете намерение в това, което правите. Понякога вашето заклинание може да се моли над свещ. Понякога това може да е създаване на табло за виждане. Понякога може да насочва цялата сила на вселената, за да помогне за излекуване на болки в гърба на вашия приятел. Вие сте проявяваща се машина. Свържете се с вътрешната си магьосница. Нека интуицията ви ръководи. С нейна помощ ще се научите как да работите с магията си - всичко, което трябва да направите, е да слушате внимателно вътрешния си глас

Стрелец — Регресия в минал живот

Регресията в минали животи е форма на дълбока, ръководна медитация, която ви позволява да изследвате миналите си животи. Стрелец, пътешественик във вас ще обича да посещава различни периоди от време и различни места. Този път - като напълно различен човек, но все още като себе си! С регресия в миналия живот вие отивате там, където вече сте били. Просто не си спомняте и тази практика ви помага да отворите възможността. Помага ви да изследвате цели области от себе си. А способността ви да се движите напред прави пътуването между животите още по-лесно. Тъй като винаги сте готови за приключения и сте духовно любопитни, страхът няма да ви попречи да погледнете в миналото!

Козирог — Кристали

Магическият инструмент на всяка зодия

Вие разбирате най-големите океански дълбини и най-високите планински върхове. Материалният свят има смисъл за вас, Козирог, но какво ще кажете за кристалите? Всички тези скъпоценни камъни идват от земята! Всеки път когато държите кристал, вие държите парче земя в дланта си. И по същия начин, по който разбирате разликата между планинския връх и океанското дъно, вие разбирате разликата между аметиста и турмалина. Можете естествено да усетите различните енергии на кристалите и можете да използвате тези енергии, за да ви помогнат да се свържете с различни физически усещания, чувства и сфери. Не се тревожете твърде много за това какво трябва да прави всеки кристал. Нека вашата земна мъдрост ви информира кой кристал да използвате и кога. Просто ги дръжте в ръцете си - ще знаете кой да използвате.

Водолей — Астрология

Всички сме от уж от тях, но ти наистина си от звездите, Водолей! Като водач твоята работа е да донесеш мъдрост от други места обратно на земята. Астрологията и помага да разберете какво се случва в космоса и как това се отразява на нещата тук долу. И твоят интелектуален ум няма проблем да разбере аналитичния, геометричен език на астрологията. Може да се наложи да прекараш момент в изучаване на символите, за да се научиш как да четеш диаграмата, но бързо ще разбереш, че това е доста лесно. Това е така, защото идва от същото място като тен - този велик космически вихър.

Риби - Акашовите записи

Магическият инструмент на всяка зодия

Вие интуитивно разбирате как всичко е свързано, скъпи Риби. Усещате, че времето не е дълго и право. Знаете, че не сте някакъв изключително важен човек. Знаете, че никой от нас не е и че всъщност всички сме част от една по-велика история. Това осъзнаване, съчетано с вашата силна интуиция ви прави мощен психически канал. Можете лесно да общувате с Вселената и да се докоснете до нейната необятна мъдрост. Чрез Акашовите записи можете да прочетете книгата на душата си. Вие сте в състояние да научите за всичко, което някога се е случило и ще ви се случи. В този живот и след това. За да започнете, намерете учител по акашови записи близо до вас или купете книгата как да четете своите акашови записи: Достъп до архива на душата и нейното пътуване за повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest